Zapri

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


  Arhiv: Zavarovanje osebnih podatkov

  S 1.1.2005 je začel veljati novi Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), ki določa, da se morajo podatki o zaposlenih, kupcih, dobaviteljih, strankah in drugih fizičnih osebah primerno zaščititi. Od vseh upravljavcev osebnih podatkov zakon zahteva sprejetje ustreznega akta, v katerem se mora urediti postopke in ukrepe za zavarovanje osebnih podatkov, ki jih le-ti pridobijo s svojo dejavnostjo.

  Po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) so vsi upravljavci osebnih podatkov (podjetja, s.p.-ji, zadruge, zavodi, društva itd.) dolžni zagotoviti zavarovanje osebnih podatkov. Zakon od vseh upravljavcev osebnih podatkov zahteva sprejetje ustreznega akta, v katerem morajo predpisati postopke in ukrepe za zavarovanje osebnih podatkov, ki so jih pridobili s svojo dejavnostjo. Iz tega razloga so dolžni sprejeti ustrezne akte – med drugim izdelati tudi »Pravilnik o zavarovanju osebnih podatkov«.

  Primeri evidenc osebnih podatkov zaradi katerih se morajo izdelati akti za zavarovanje osebnih podatkov:

  • Seznam zaposlenih, honorarno zaposlenih… z naslovi, davčnimi številkami, številkami transakcijskih računov ipd.,
  • Seznam strank,
  • Seznam dobaviteljev,
  • Seznam naročnikov…

  Visoke kazni za kršitelje?

  Informacijski pooblaščenec je določil visoke kazni za podjetja in posameznike, če bo ugotovil nepravilnosti, saj želi doseči urejenost tega občutljivega področja. Predpisane kazni so:

  • od 1.000.000 SIT do 3.000.000 SIT za pravno osebo ali s.p.,
  • od 200.000 SIT do 300.000 SIT za odgovorno osebo pravne osebe ali s.p.-ja,
  • od 50.000 SIT do 200.000 SIT za posameznika.

  Enostavno, hitro in ugodno do pravilnika

  Na portalu www.informiran.si  si lahko za samo 22.500 SIT (z DDV) izdelate »Pravilnik o zavarovanju osebnih podatkov« v le 15 minutah. Dobili boste strokovno brezhiben in kakovostno izdelan dokument, ki je zakonsko ustrezen, saj so ga oblikovali vrhunski pravni strokovnjaki. 

  Mnogi boste poleg Pravilnika o zavarovanju osebnih podatkov potrebovali še ostale pravne dokumente s področja varstva osebnih podatkov, zato vam priporočamo zakup paketa ALL INCLUSIVE s katerim si boste zagotovili izdelavo vseh pravnih dokumentov s področja zavarovanja osebnih podatkov (pravilnik, katalog, izjave…).

  !!!! Posebna ugodnost za člane Združenja računovodskih servisov !!!!

  Opozorite vaše stranke, da potrebujejo omenjen »Pravilnik« in pri tem zaslužite!

  Portal www.informiran.si računovodskim servisom ponuja poslovno priložnost, saj omenjene pravilnike, kataloge in druge pravne dokumente potrebujejo tudi vaši poslovni partnerji in stranke … Če jih boste morali pripraviti zase, zakaj jih ne bi tudi za druge?

  Izkoristite to priložnost in ponudite dodatno storitev vašim zvestim strankam. Predlagajte jim izdelavo pravilnika, za katerega ne potrebujete dodatnega pravnega predznanja, saj vam bo posredovan paket, s katerim jim boste lahko sami na enostaven in hiter način oblikovali zahtevane dokumente. S tem bodo vaše stranke lahko privarčevale več kot 100.000 SIT, če bi jim dokumente pripravili pravni strokovnjaki (odvetniki), vi pa boste ob tem naredili dobro poslovno potezo.

  Oblikovali smo HITRI PAKET, ki ga boste lahko ponudili vašim strankam, saj vsebuje osnovne dokumente za zavarovanje osebnih podatkov. En paket je primeren za eno podjetje. Cena paketa je 31.500 SIT in  vsebuje:

  1. Pravilnik o zavarovanju osebnih podatkov
  2. Katalog zbirke osebnih podatkov za zaposlene
  3. Katalog zbirke osebnih podatkov za stranke

  Poseben popust za vse člane ZRS pri nakupu paketov.

  Število paketov

  VAŠ POPUST

  do 5 paketov

  15%

  od 5 do 10 paketov

  17%

  od 10 do 15 paketov

  19%

  od 15 do 20 paketov

  21%

  več kot 20 paketov

  23%

  Za uveljavitev popusta pokličite na tel. 01/511-42-60 ali pišite na e-pošto info@informiran.si.

  Želim ugodno izdelati PRAVILNIK O ZAVAROVANJU OSEBNIH PODATKOV

  Želim izvedeti več…

  Fotogalerija

   

  Arhivi