Zapri

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


  Arhiv: OPRPS: Javno vabilo k opravljanju izpita za vpis v register knjigovodja/računovodja po prehodnih določbah 13. člena Pravilnika o pridobitvi in ohranjanju nazivov v računovodski poklicni skupini

  Odbor za poenotenje računovodske poklicne skupine vabi vse, ki se želijo skladno s 13. členom Pravilnika o pridobitvi in ohranjanju nazivov v računovodski poklicni skupini vpisati v register knjigovodja/računovodja, k opravljanju preverjanja znanja.

  Pisni izpit bo potekal 24. novembra 2021. O natančnem času in kraju opravljanja izpita bodo kandidati obveščeni najmanj 15 dni pred dnem, določenim za pisni del izpita. Izpit se izvede, če je prijavljenih vsaj 10 ustreznih kandidatov.

  Na spletni strani odbora je objavljen nabor vprašanj in opis izpitne naloge.

  Kandidati pošljejo prijavo za opravljanje izpita najkasneje do 3. novembra 2021 na elektronski naslov odbora (info@oprps.org). Prijavo pošljejo na obrazcu (priloga 1a), predpisanim s Pravilnikom o programu in načinu opravljanja izpita za pridobitev strokovnih nazivov certificirani knjigovodja (CK) in certificirani računovodja (CR).

  Cena izpita je 150 € (DDV vključen v ceno).


  Vir: Odbor za poenotenje računovodske poklicne skupine >>

  Fotogalerija

   

  Arhivi