Zapri

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


  Arhiv: Usposabljanje za uporabnike Univerzalnega plačilnega naloga, Ljubljana, 5.7.2011

  Samo šest mesecev je še do zaključka migracije na kreditna plačila SEPA in na univerzalni plačilni nalog. Da bi pripomogli k hitrejšemu in pravočasnemu prehodu vas vabimo na usposabljanje.

  Arhiv: Predstavniki gospodarstva prekinili sestanek na Ministrstvu za finance

  Zakon o preprečevanju zamud pri plačilih ni dosegel pričakovanih učinkov, večje finančne discipline ter večje likvidnosti slovenskega gospodarstva. Celo nasprotno, plačilni roki se podaljšujejo, likvidnost pa je še slabša. Kljub vsemu pa Ministrstvo za finance vztraja pri slabih in po mnenju gospodarstva protiustavnih zakonskih rešitvah. Še več, njegovi ključni nosilci niso bili prisotni na sestanku, odgovornost za spremembe pa ministrstvo prelaga na poslance Državnega zbora. Zaradi navedenega so predstavniki gospodarstva prekinili sestanek na Ministrstvu za finance.

  Arhiv: Razpis izbora Naj računovodski servis 2011

  Arhiv: Kronika 11. poletnih športnih iger ZRS

  Dogodek bomo zagotovo organizirali tudi v naslednjem letu!

  Arhiv: Pripombe zbornic na predlog zakona o davčnih blagajnah

  Konec aprila bil v javno obravnavo dan Predlog Zakona o davčnih blagajnah, ki prinaša korenite spremembe za gospodarske subjekte, ki poslujejo z gotovino. Zato so Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) ter v njenem okviru Podjetniško-trgovska zbornica (PTZ), Zbornica računovodskih servisov (ZRS) in Turistično gostinska zbornica Slovenije (TGZS) ter Zbornica davčnih svetovalcev Slovenije (ZDSS), Trgovinska zbornica Slovenije (TZS) in Obrtno podjetniška zbornica Slovenije (OZS) na ministrstvo za finance posredovale usklajene pripombe in stališča do predloga zakona.

  Arhiv: 11. športne igre ZRS - petek, 3. junij 2011, Osilnica ob Kolpi

  Koncept športnih iger smo povsem prenovili. Privoščimo si vsi skupaj prijeten dan ob prelepi Kolpi, saj smo si ga zaslužili!

  Arhiv: Kronika izleta ZRS po avstrijski Koroški

  Dogodek bomo zagotovo organizirali tudi v naslednjem letu!

  Arhiv: Izpit za pridobitev naziva »Strokovni vodja računovodskega servisa«

  Prijavni rok do 2.6.2011.

  Arhiv: Znane nagrajenke izbora za Računovodjo leta 2011

  Nagrajenka ga. Nevenka Bovhan, direktorica GRS d.o.o. je članica Zbornice računovodskih servisov.

  Arhivi