Zapri

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


  Arhiv: Spremembe Zakona o gospodarskih družbah

  Vsa podjetja vabimo naj svoje pripombe in predloge pošljejo na poštni predal Pravne službe.

  Arhiv: Pete športne igre

  Ne zamudite že Petih športnih iger Združenja računovodskih servisov, ki bodo tudi letos potekale v prijetnem okolju na Rogli.

  Arhiv: Prenovljena programa usposabljanja ZRS

  Centralni izpitni odbor pri GZS je potrdil splošni del obeh programov usposabljanja Združenja računovodskih servisov, ki sta bila temeljito prenovljena v letu 2004.

  Arhiv: Nabor kritičnih področij dela računovodskih servisov

  Na Združenju računovodskih servisov želimo z vašo pomočjo ugotoviti, s kakšnimi konkretnimi težavami se računovodski servisi trenutno srečujete pri svojem delu.

  Arhiv: Predavanje: Z nagrajevanjem do uspešnega poslovanja računovodskega servisa

  Ena najtežjih nalog in vprašanj vsakega vodje in s tem tudi vodje računovodskega servisa je, kako nagraditi zaposlene. Ali se kdaj vprašate, če bi ob drugačnem sistemu nagrajevanja zaposleni delali bolje in več?

  Arhiv: Delavnica: Ugotavljanje bonitete poslovanja s pomočjo računovodskih izkazov

  Ali znate brati in razumeti računovodske izkaze? Ali veste, kje so lahko pasti in nevarnosti v računovodskih izkazih? Poznate svojo boniteto oziroma boniteto vašega poslovnega partnerja?

  Arhiv: Usposabljanje: Elektronsko davčno poslovanje E-DAVKI

  Združenje računovodskih servisov v sodelovanju z Davčno upravo Republike Slovenije vabi na brezplačno usposabljanje in prikaz delovanja sistema Elektronsko davčno poslovanje E-DAVKI.

  Arhivi