Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


  Zbiramo prednaročila za koledarje ZRS za leto 2020

  Uporabnega koledarja bodo veseli vaši sodelavci, stranke ali partnerji.

  Objavljen program 21. Kongresa izvajalcev računovodskih servisov

  Rdeča nit "Prave informacije ob pravem času"
  10. in 11. oktober 2019, Kongresni center Thermana Laško

  Anketa študenta: Prednosti zakonske ureditve davčnega svetovanja v Sloveniji

  V sklopu magistrske naloge je izdelal spletni vprašalnik, ki vam bo vzel 2-3 minute vašega časa.

  Slovenski podjetniški sklad objavlja spremembo dveh vavčerskih javnih pozivov in hkrati začasno zapira dva javna vavčerska poziva!

  Slovenski podjetniški sklad začasno zapira dva vavčerska javna poziva za področje digitalizacije, in sicer Vavčer za digitalne kompetenc in Vavčer za digitalni marketing

  Slovenski podjetniški sklad za prebojna inovativna podjetja v letošnjem letu namenja skupno 2 mio eur semenskega kapitala

  SPS mladim inovativnim podjetjem v začetni fazi življenjskega cikla ponovno ponuja semenski kapital za hitro rast na trgu

  Javni razpis »Spodbujanje trajnostne poslovne strateške transformacije in razvoj novih poslovnih modelov v slovenskih podjetjih za lažje vključevanje v globalne verige vrednosti«

  Javni razpis podjetjem v Sloveniji prinaša finančno in nefinančno pomoč pri trajnostni strateški transformaciji poslovanja.

  Arhiv: Zavarovalni program Zbornice računovodskih servisov

  V letošnjem letu se iztečeta 10-letni Krovni pogodbi za zavarovanje oseb, premoženja in premoženjskih interesov članov GZS - Zbornice računovodskih servisov.
  Vabimo vse obstoječe in potencialne nove člane, da izpolnite zadevna vprašalnika, saj si boste s tem omogočili pridobiti ponudbo za sklenitev zavarovanja kibernetskih tveganj in zavarovanja za zlorabo zaupanja.

  Arhiv: Anketa: Poklicne bolezni sodelavcev računovodskih servisov v Sloveniji

  Študentka 2. letnika magistrskega študija na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru, smer Računovodstvo, revizija in davščine pri pisanju magistrske naloge potrebuje Vašo pomoč za izdelavo praktičnega dela.

  Izredno ugodni mikrokrediti na voljo tudi za obmejna problemska območja, SPS

  Podjetja, ki so locirana na enem izmed OBMEJNIH problemskih območij imajo možnost preko Slovenskega podjetniškega, v okviru razpisa P7R 2018 – Mikrokrediti za problemska območja z visoko brezposelnostjo in obmejna problemska območja v Republiki Sloveniji, dostopati do zelo ugodnega neposrednega mikrokredita v višini od 5.000 EUR do 25.000 EUR. Dodatno razpisanih 5,1 mio EUR v okviru razpisa P7R 2018 omogoča podporo za okoli 200 podjetij lociranih na obmejnih problemskih območjih.

  Arhiv: Podjetja, ste že vpisali svoje lastništvo v register?

  Pričakujte poziv v eDavkih. Podjetja morajo po Zakonu o preprečevanju pranja denarja in financiranju terorizma prijaviti podatke o svojem dejanskem lastniku v Register dejanskih lastnikov (RDL). Če tega še niste storili, boste do sredine junija prejeli poziv Finančne uprave RS (FURS).

  Arhivi