Zapri

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


  Članarina ZRS za leto 2019

  Članarina ZRS tudi v letu 2019 ostaja nespremenjena in enotna za vse člane ZRS.

  Slovenski podjetniški sklad tudi letos ponuja mikrokredite do višine 25.000 EUR pod zelo ugodnimi pogoji

  Podjetja bodo do njih dostopala hitro, enostavno in brez stroškov odobritve.

  Arhiv: Srečno 2019!

  Arhiv: Srečno 2019!

  Znanje in izkušnje resnično zasijejo, ko jih delimo z drugimi. S povezovanjem naših članov skrbimo za plemenitenje znanja in razvoj računovodske stroke.
  Želimo vam lepe praznike v družbi najdražjih in obilo poslovnih uspehov v novem letu!

  Arhiv: Seminar Davčni obračun in letno poročilo za leto 2018

  Seminarje bosta izvajali predavateljici Barbara Guzina in Ksenija Prosen. Potekali bodo v Ljubljani, Celju, Dravogradu, Novem mestu, Mariboru, Krškem, Murski Soboti, Zagorju ob Savi in Velenju med 8. in 23. januarjem 2019. Za prijave do vključno 14 dni pred posamezno izvedbo seminarja se prizna 20 % popust!
  Seminar je namenjen računovodskim servisom in računovodjem, ki so pripravljajo letno poročila in davčne obračune za pravne osebe in fizične osebe, ki opravljajo dejavnost.

  Arhiv: Sporočilo za javnost Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije: Na portal e-VEM tudi po potrdilo A1 za voznike, monterje in serviserje

  Po novem je na portalu e-VEM vzpostavljena tudi e-storitev za oddajo vloge in pridobitev potrdila A1 za delavce s področij izvajanja montaž in servisov ter opravljanja mednarodnega cestnega prometa (vozniki).

  Arhiv: Seminar Davčni obračun in letno poročilo za leto 2018

  Seminarje bosta izvajali predavateljici Barbara Guzina in Ksenija Prosen. Potekali bodo v Ljubljani, Celju, Dravogradu, Novem mestu, Mariboru, Krškem, Murski Soboti, Zagorju ob Savi in Velenju v decembru 2018 in januarju 2019.
  Seminar je namenjen računovodskim servisom in računovodjem, ki so pripravljajo letno poročila in davčne obračune za pravne osebe in fizične osebe, ki opravljajo dejavnost.
  Za prijave do vključno 14 dni pred posamezno izvedbo seminarja se prizna 20 % popust. Prvi seminar bo potekal že 13. 12. 2018!

  Dolžnosti izvajalcev računovodskih storitev po Zakonu o preprečevanju pranja denarja in financiranja terorizma

  Računovodski servisi in davčni svetovalci smo zavezanci za izvajanje ukrepov za odkrivanje in preprečevanje pranja denarja in financiranja terorizma. Na kratko smo pojasnili nekaj osnovnih pojmov in obveznosti, ki izhajajo iz zakonodaje.

  Arhiv: Poslovno sodelovanje z normiranimi s.p.-ji pravni in davčni izzivi

  Cilj seminarja je udeležence seznaniti z zakonskimi okviri in davčnimi in pravnimi implikacijami, povezanimi s konkretnimi primeri iz prakse.
  Seminar bo potekal v petek, 30. 11. 2018, na GZS.
  Za člane ZRS velja posebna ugodnost: kotizacija znaša 64,00 EUR + DDV.

  Arhiv: Članek: Sledite 4 računovodskim trendom v 2018

  Od razvoja računovodstva v oblaku do umetne inteligence in avtomatizacije ter naraščajoče stabilizacije kripto valut so na obzorju velike spremembe za računovodje. Tukaj so najboljši štiri računovodski trendi, ki se jih je treba zavedati leta 2018.

  Arhiv: Indeksi cen storitev pri proizvajalcih za SKD dejavnost M69.200

  Statistični urad Republike Slovenije je objavil podatke o indeksih cen storitev pri proizvajalcih za 3. četrtletje 2018.

  Arhivi