Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Predstavitev uporabe elektronske obratne dražbe v postopkih javnega naročanja, 22.1.2015

    Vabimo vas na brezplačno predstavitev uporabe elektronske obratne dražbe v postopkih javnega naročanja, ki bo v četrtek, 22.1.2015 v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije, dvorana A, Dimičeva 13, Ljubljana, ob 9:00 ali ob 13:00 uri.

    Dne 4. 12. 2014 je Vlada Republike Slovenije sprejela sklep št. 43000-103/2014/7, s katerim je naložila ministrstvom, organom v sestavi ministrstev in vladnim službam, da od 1. 2. 2015 javna naročila, za katera naročnik izvede postopek javnega naročanja iz 1, 2, 5. ali 6. točke prvega odstavka 24. člena ZJN-2 in katerih predmet je blago široke potrošnje ali storitve, razen storitev intelektualne narave, oddajo na elektronski dražbi.

    Spletna aplikacija, ki jo za vse naročnike zagotavlja Ministrstvo za javno upravo, omogoča izvedbo tovrstnih postopkov vsem naročnikom in ne le vladnim proračunskim uporabnikom, kot to določa prej omenjeni sklep.

    Pričakovati gre torej relativno frekventno uporabo omenjenega orodja, zato bi vam, kot potencialnim ponudnikom, želeli predstaviti način uporabe aplikacije oziroma tehniko oddaje ponudbe in kasnejšega draženja ponujenega blaga ali storitev.  

    Izvajalci predstavitve bodo predstavniki Ministrstva za finance, Direktorata za javno naročanje in Ministrstva za javno upravo. Predviden čas predstavitve je ena ura, po sami predstavitvi pa je zagotovljen čas tudi za morebitna dodatna vprašanja."

     

    Prijave
    zbiramo do 19. 1. 2015 na info@gzs.si oz. prek spodnjega spletnega obrazca:

    Fotogalerija





     

    Arhivi