Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Učinkovite priprave na izpit za pridobitev naziva »Strokovni vodja računovodskega servisa« s pomočjo spletne aplikacije

    Za vas smo izbrali nov inovativen način izvedbe priprav z uporabo sodobnega orodja Jollydeck. JollyDeck je učna spletna aplikacija, ki omogoča učinkovito izobraževanje v kratkem časovnem obdobju. Udeleženec je z učno vsebino seznanjen večkrat na različne načine (vprašanja z odgovori prav/narobe in a-b-c-d). Izobraževalni proces je za udeležence tako poučen kot zabaven (odzivi kažejo na več kot 90 % zadovoljstvo uporabnikov). Platformo je razvilo slovensko start-up podjetje v podjetniškem pospeševalniku Wayra v Londonu.

    V ZRS vam od 16. do 23. maja 2014 nudi možnost, da utrdite znanje o računovodstvu, davkih, pravnih vidikih gospodarskega in finančnega poslovanja ter organizaciji in vodenju računovodskega servisa s pomočjo učne aplikacije.

    Priprave obsegajo 200 strokovnih vprašanj. Učenje z aplikacijo predstavlja odlično pripravo na strokovni izpit za vodjo računovodskega servisa, saj je izpitni rok za opravljanje izpita za pridobitev naziva strokovni vodja računovodskega servisa razpisan za 26. 05. 2014.

    Spletna aplikacija bo v 7-dnevnem obdobju na voljo 24 ur na dan, zato lahko preverjate svoje znanje v izbranem terminu kadarkoli in kjerkoli, ne glede na to, kje je sedež vašega podjetja. Učenje lahko tako prilagodite svojim delovnim obveznostim. Aplikacija omogoča tudi primerjavo osvojenega znanja z drugimi uporabniki programa.

    V aplikacijo se prijavite anonimno, z vzdevkom. Prijavljeni prejmejo navodila za uporabo aplikacije po elektronski pošti.

    Uporaba aplikacije je za člane ZRS na voljo po posebej ugodni ceni 65,00 EUR + DDV.

    Učenje s pomočjo spletne aplikacije bo potekalo v obdobju: 16. - 23. 05. 2014
    BONUS brezplačen vikend dostop za ponavljanje: 24. - 25. 05. 2014

    Rok za prijavo za priprave in izpit: 12. 05. 2014


    Nagrade udeležencem priprav:

    • Uporabnika v učni aplikaciji z najboljšim rezultatom bomo nagradili z brezplačnim opravljanjem izpita za pridobitev naziva strokovni vodja računovodskega servisa.
    • Vsak dan bomo razdelili tudi manjše nagrade za najboljšega tekmovalca dneva.


    Prijave in odjave
     sprejemamo do zapolnitve mest:

    • s prijavnico v priponki:
      • GZS - Zbornica računovodskih servisov, Dimičeva 13, Ljubljana
      • po telefaksu: 01/5898 100
      • po elektronski pošti: zrs@gzs.si
    • z elektronsko prijavnico, ki je v nadaljevanju te strani

    Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je 13. 05. 2014. V nasprotnem primeru zaračunamo 50 % storitve.


    Preizkusite svoje znanje z uporabo sodobnih e-orodij in se hkrati potegujte za lepe nagrade!


    Pripeti dokumenti

    Fotogalerija





     

    Arhivi