Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


  Arhiv: Poročilo o zavarovalnem programu GZS - ZRS za leto 2013

  ZRS je v sodelovanju s KRIK Zavarovalno posredniško družbo d.o.o. za člane ZRS sklenila Krovno pogodbo za zavarovanje oseb, premoženja in premoženjskih interesov članov ZRS z Zavarovalnico Triglav, d.d. in Zavarovalnico Maribor d.d..  

  Na dan 31.12.2013 Zavarovalnica Maribor d.d. za leto 2013 ne beleži škode iz naslova predmetnega zavarovanja poklicne in splošne odgovornosti ter nezgodnega zavarovanja.

  Zavarovalnica Triglav d.d. na dan 31.12.2013 za leto 2013 ne beleži škode iz naslova predmetnega zavarovanja poklicne in splošne odgovornosti, beleži pa tri škode iz nezgodnega zavarovanja.

  Po končanem četrtem zavarovalnem letu zavarovanja odgovornosti iz dejavnosti in poklicne odgovornosti bo Zavarovalnica Maribor d.d. zavarovanim članom do 15.03.2014 vrnila 30 % zavarovalne premije (bonus na dosežen poslovno tehnični rezultat).

  Podobno bi veljalo za člane zavarovane pri Zavarovalnici Triglav, vendar (še) ni dosežen pogoj vključenosti vsaj 25 % članov ZRS v zavarovanje.

  Zaradi ugodnega škodnega rezultata v letu 2014 obe zavarovalnici (vsem že zavarovanim v lanskem letu) priznavata 30 % individualni popust na zavarovalno premijo.

  Na zaprtih spletnih straneh članov ZRS je na voljo dokumentacija (krovni pogodbi s prilogami in pogoji) in spletni obrazec za izbiro zavarovalnega programa, kjer si lahko pripravijo informativne izračune za posamezna zavarovanja.

  Fotogalerija

   

  Arhivi