Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Nagradni natečaj za Si.mobilovo subvencijo

    Si.mobil je za mala podjetja pripravil nagradni natečaj, v okviru katerega bo trem podjetjem podelil subvencije v višini 10.000 EUR, 5.000 EUR in 3.000 EUR v obliki storitev Popolne pisarne.

    Z natečajem želi Si.mobil mala podjetja spodbuditi, da razmislijo o prehodu v spletno poslovanje, v večjo digitalizacijo posla. Skratka, natečaj je lahko odlična priložnost za podjetja, ki želijo bolj učinkovito poslovati in vstopiti v digitalni svet. Prijavijo se lahko podjetja z do 10 zaposlenimi.

    Natečaj še traja, rok za oddajo prijav je 28. junij. Prijavo lahko podjetja oddajo prek spletne strani natečaja www.simobil.si/subvencija.

    Nagradni natečaj poteka v dveh krogih. Za sodelovanje v prvem krogu natečaja morajo zainteresirana podjetja izpolniti prijavo na spletni strani natečaja. S prijavo morajo prepričati, zakaj bi Si.mobil prav njim podelil nagrado. Deset podjetij, ki bodo s svojim prijavnim pismom najbolj prepričljiva, bo komisija povabila na kratko predstavitev v živo. Na osnovi predstavitev bo komisija izbrala tri zmagovalna podjetja, ki jih bodo obiskali Si.mobilovi svetovalci in jim bodo na osnovi njihovih konkretnih poslovnih potreb pripravili najustreznejši paket storitev Si.mobilove Popolne pisarne v vrednosti dobljene subvencije.

    Fotogalerija





     

    Arhivi