Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Posvet: Kako poslovati s Hrvaško po vstopu v EU?

    Ob vstopu Hrvaške v EU se porajajo vprašanja, kako bomo v prihodnje poslovali z našo sosedo in eno najpomembnejših slovenskih trgovinskih partneric. V odgovor na številna vprašanja in dileme so na GZS Podjetniško trgovski zbornici v sodelovanju s številnimi partnerji pripravili pregleden posvet o novih pogojih poslovanja s Hrvaško.

    Predstavili bodo okoliščine in novosti na vseh področjih poslovanja, s katerimi se srečujete na hrvaškem trgu. Od prometa blaga in storitev, investicij, nepremičnin, pravnega in davčnega okvira, certificiranja izdelkov, zavarovanja plačil in reševanja sporov do zaposlovanja in napotitev delavcev.

    Program posveta sestavljajo 3 vsebinski sklopi:

    • pravni vidik
    • gospodarski vidik
    • človeški vidik 

    Na posvetu sodelujejo priznani strokovnjaki in gosti iz Slovenije, Hrvaške in Bruslja, udeležence pa bodo nagovorili tudi predsednik GZS, mag. Samo Hribar Milič, direktorica Sektorja za mednarodne odnose pri HGK, Sunčanica Skupnjak Kapić, predsednik skupine za Balkan pri Evropskem ekonomsko-socialnem svetu, Cveto Stantič in poslanka v evropskem parlamentu ter članica Delegacije pri skupnem parlamentarnem odboru EU-Hrvaška, Tanja Fajon.

    Več informacij in prijave pod http://poslovanje-s-hrvasko.gzs.si/slo/.

    Fotogalerija





     

    Arhivi