Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


  Arhiv: Poročilo o zavarovalnem programu GZS - ZRS za leto 2012

  ZRS je v sodelovanju s KRIK Zavarovalno posredniško družbo d.o.o. za člane ZRS sklenila Krovno pogodbo za zavarovanje oseb, premoženja in premoženjskih interesov članov ZRS z Zavarovalnico Triglav, d.d. in Zavarovalnico Maribor d.d..  

  Po končanem tretjem zavarovalnem letu zavarovanja odgovornosti iz dejavnosti in poklicne odgovornosti bo Zavarovalnica Maribor d.d. zavarovanim članom do 15.03.2013 vrnila 25 % zavarovalne premije (bonus na dosežen poslovno tehnični rezultat), kar v skupnem znesku znaša 5.448,30€. V zavarovalnem letu je bila prijavljena ena škoda iz naslova poklicne odgovornosti računovodij.

  Podobno bi veljalo za člane zavarovane pri Zavarovalnici Triglav d.d., vendar (še) ni dosežen pogoj vključenosti vsaj 25 % članov ZRS v zavarovanje.

  Zaradi ugodnega škodnega rezultata pa v letošnjem letu obe zavarovalnici (vsem že zavarovanim v lanskem letu) priznavata 30 % individualni popust na zavarovalno premijo razen računovodskemu servisu, ki je prijavil škodo (bo obračunan malus).

  Na zaprtih spletnih straneh članov ZRS je na voljo dokumentacija (krovni pogodbi s prilogami in pogoji) in spletni obrazec za izbiro zavarovalnega programa, kjer si lahko pripravijo informativne izračune za posamezna zavarovanja.

  Fotogalerija

   

  Arhivi