Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Ugodnost za člane ZRS pri naročilu na knjigo Računovodstvo za managerje in ostalih knjig iz zbirke Manager - ponudba za 15 % popust

    GV založba nudi članom ZRS popust pri knjige Računovodstvo za managerje, avtorjev mag. Aleksander Igličar, dr. Marko Hočevar, ki je bila izdana v letošnjem letu.

    Računovodstvo za managerje,
    mag. Aleksander Igličar, dr. Marko Hočevar
    559 strani
    trde platnice
     

    V knjigi boste spoznali koristnost računovodskih informacij za managersko odločanje ter ugotovili, da je delo računovodij nujno za lažje odločanje v podjetju.

    Avtorja obravnavata oba temeljna vidika računovodstva: poročanje za zunanje uporabnike, finančno računovodstvo, in poročanje za notranje uporabnike, poslovodno računovodstvo.  V prvem delu, finančno računovodstvo, se dopolnitve v novi izdaji nanašajo na prenovljene slovenske računovodske standarde in mednarodne standarde računovodskega poročanja, dodano pa je poglavje o davkih.  V drugem delu, poslovodno računovodstvo, pa so prikazane nove računovodske metode za oblikovanje računovodskih informacij.

    Knjiga, ki vključuje številne praktične primere, omogoča razumevanje računovodskih informacij in bo managerjem pomagala pri odločanju na podlagi računovodskih poročil, računovodje pa bodo bolje razumeli posebnosti oblikovanja računovodskih informacij za odločanje.

    Več o knjigi lahko preberete na spletni strani GV založbe.
     
     
    redna cena: 95,00 € z DDV
    cena za člane ZRS s 15-odstotnim popustom: 80,75 € z DDV 

     

    Zbirka Manager vključuje dela, ki obravnavajo različne vidike poslovnega in managerskega odločanja. Seznam je na voljo na http://www.gvzalozba.si/si/knjigarna/poslovne-knjige/zbirka-manager/.


    Vaša naročila sprejemamo na:
    - GZS - Zbornica računovodskih servisov, Dimičeva 13, 1504 Ljubljana (naročilnica se nahaja v priponki)
    - po elektronski pošti: zrs@gzs.si

    Po prejemu vaše naročilnice vam bomo iz ZRS poslali potrditev le-te.
    Na podlagi naročila vam bo GV založba d.o.o. izstavila račun.


    Pripeti dokumenti

    Fotogalerija





     

    Arhivi