Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Prijavite se na izbor Naj računovodski servis 2010


    Sprejmite izziv in se potegujte za naziv Naj računovodski servis 2010!

    Zbornica računovodskih servisov (ZRS) že tretje leto organizira izbor Naj računovodski servis, na katerem lahko sodelujejo le člani zbornice. To je eden izmed dogodkov, s katerim želimo v širši poslovni javnosti širiti zavedanje o pomenu kakovostnega računovodskega servisa.

    Tokrat je izbor zasnovan drugače kot pretekla leta, z namenom, da bi vzpodbudili zanimanje kar največjega števila servisov. Izbirali bomo namreč med tremi kategorijami računovodskih servisov: MALI, SREDNJI in VELIKI!

    Prepričani smo, da bo ta sprememba marsikoga prepričala, da sprejme izziv! Tako boste računovodski servisi sami lahko doprinesli velik prispevek k promociji dejavnosti, za katero se na zbornici zavzemamo skupaj z vami! Aktivna vloga računovodskih servisov na tem področju je namreč eden od pogojev za uspešno promocijo.

    Da bi bila promocija dejavnosti in računovodskih servisov samih še uspešnejša, bomo skupaj z območnimi in samostojnimi regionalnimi zbornicami organizirali tiskovne konference, kjer se boste vsi računovodski servisi, prijavljeni na izbor, lahko tudi predstavili. Na tak način se boste lahko promovirali tudi v svoji regiji in se dodatno predstavili tako sedanjim kot tudi bodočim naročnikom vaših storitev.
     

    Kako se lahko prijavite?

    Vaš računovodski servis se lahko prijavi tako, da izpolni prijavnico in jo izpolnjeno vrne najkasneje do 10. septembra 2010 na Zbornico računovodskih servisov. Prijave prispele po tem datumu ne bodo upoštevane. Prijavnica je dostopna na naslovu najrs.gzs.si.

    Prejem prijavnice bomo potrdili po elektronski pošti!
     

    Več informacij in prijavni obrazec so dostopni na http://najrs.gzs.si

    Prav tako smo za več informacij dosegljivi na telefonski številki 01 5898 316 ali e-naslovu zrs@gzs.si
     

    Veselimo se vašega sodelovanja!


    S prijaznimi pozdravi,

    Polonca Podgoršek                                                                Aleksander Štefanac
    direktorica ZRS                                                                       predsednik ZRS

     

    Fotogalerija





     

    Arhivi