Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Pomembno obvestilo - dejanje nelojalne konkurence in kršitev dobrih poslovnih običajev

    V Zbornici računovodskih servisov smo s strani ene od članic prejeli v vednost dopis podjetja Inštitut za oglaševanje d.o.o., Vodnikova cesta 8, 1000 Ljubljana, ki zavajajoče in v nasprotju z določbami Zakona o varstvu konkurence uporablja ime »Združenje Računovodskih Servisov Slovenije« in poziva računovodske servise v včlanitev oz. »tekstovno objavo«.

    Poudarjamo, da Zbornica računovodskih servisov nima nobene povezave z omenjeno družbo ter ni nikoli dovolila uporabe naziva Združenje računovodskih servisov, ki je skupaj z znakom tudi v fazi registracije zaščite blagovne znamke.

    Vsem, ki ste prejeli ponudbo Inštituta za oglaševanje d.o.o. svetujemo, da se nanjo ne odzovete, ker so navedbe v tej ponudbi zavajajoče in ne izkazujejo dejanskega stanja. Od Inštituta za oglaševanje bomo zahtevali, naj takoj umakne omenjeno ponudbo ter da takoj preneha z uporabo naziva Združenje računovodskih servisov Slovenije.

    Prav tako bomo v tem in v podobnih primerih zavajanja in kršenja dobrih poslovnih običajev in Zakona o varstvu konkurence ukrepali v skladu z veljavno zakonodajo.

    Aleksander Štefanac
    predsednik Zbornice računovodskih servisov

    Fotogalerija





     

    Arhivi