Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


  Arhiv: Katalog računovodskih servisov


  V Katalogu računovodskih servisov so predstavljena podjetja, ki opravljajo storitve vodenja poslovnih knjig zunanjim uporabnikom in so svoje poslovanje organizacijsko in strokovno uredila tako, da nudijo svojim strankam čim bolj kakovostne storitve. Eden izmed bistvenih pogojev za vpis v katalog je namreč tudi ta, da je v podjetju zaposlena ena oseba s pridobljenim potrdilom o usposobljenosti za vodenje računovodskega servisa, ki ga izdaja Gospodarska zbornica Slovenije. 

  Katalog računovodskih servisov se izdaja za obdobje dveh let v tiskani in elektronski obliki. Katalog v tiskani obliki lahko dobite na sedežu Združenja računovodskih servisov, povezave na katalog v elektronski obliki pa najdete v nadaljevanju strani.


  Katalog računovodskih servisov, druga izdaja (maj 2004) v slovenskem jeziku

  Katalog računovodskih servisov, druga izdaja (maj 2004) v angleškem jeziku
  Catalogue of Accounting Services Providers (May 2004)

   

     Katalog računovodskih servisov, prva izdaja (oktober 2002), celotno besedilo (pdf)


   

   

   

   

  Pogoji za vpis v Katalog računovodskih servisov s potrdilom o usposobljenosti,  vsebina prijave, postopek prijave,  postopek vpisa, postopek izdajanja potrdil, način objave Kataloga ter vsebina Kataloga je urejeno s Pravilnikom o vodenju Kataloga računovodskih servisov in Pravilnikom o priznavanju stalnega izobraževanja.

  Pravilnik o vodenju Kataloga računovodskih servisov

  Pravilnik o priznavanju stalnega izobraževanja

   

  Fotogalerija

   

  Arhivi