Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


  Arhiv: Pridobite podlago za napovedi dejavnosti


  S sodelovanjem pri anketi GOSPODARSKA PRIČAKOVANJA 2015-2016 (Eurochambres) boste pridobili poročilo o pričakovanih trendih v slovenskem gospodarstvu, vaši dejavnosti in regiji. To vam lahko služi kot podlaga za vaše poslovne projekcije za naslednje leto. V nadaljevanju Vam v povezavi pošiljamo lanskoletno analizo. Anketa je razdeljena na 6 vsebinskih sklopov (izzivi, prodaja doma, izvozno povpraševanje, zaposlenost, investicije, poslovno zaupanje) in se izvaja v vseh partnerskih institucijah v Evropi. Ocena porabljenega časa za izpolnjevanje ankete je med 8 in 10 minut. 

  Za elektronski dostop do ankete kliknite na ANKETA. Prosimo za odgovore najkasneje do petka, 02.10.2015. Z Vašo odzivnostjo boste tudi pomembno prispevali k boljšemu razumevanju vseh omejitev, s katerimi se soočate. Prosimo vas, da anketo izpolnite sami oziroma izpolnjevanje ankete zaupate sodelavcu, ki pozna področje, na katero se anketa nanaša (najpogosteje uprava, finance, kontroling). V kolikor imate tehnične težave pri izpolnjevanju ali vam bolj ustreza pisno izpolnjevanje, Vam v nadaljevanju prilagamo povezavo do dokumenta, ki ga lahko natisnete ter nam ga izpolnjenega pošljete po faxu (01/5898 100) ali po pošti (SKEP GZS, Dimičeva 13, 1504 Ljubljana).

  Anketa je anonimna. Skladno s pravili, ki veljajo v Evropski Uniji, GZS jamči, da so podatki in odgovori iz individualnih vprašalnikov strogo zaupni. 

  Hvala za zaupanje. 

  Z najboljšimi željami,
  SKEP – Analitska skupina GZS
  Bojan Ivanc, CFA, CAIA, vodja analitske skupine SKEP
  Darja Močnik, mag. poslovnih ved, samostojna svetovalka

  Fotogalerija

   

  Arhivi