Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


  Arhiv: Kodeks načel notranjega poročanja


  Vsako združbo je potrebno upravljati in v vsaki potekajo informacijski procesi. Treba je vzpostaviti obravnavo podatkov o preteklosti in prihodnosti, analiziranje teh podatkov in nadziranje teh procesov. Združbe imajo tako tudi različne oddelke ali funkcije, kot so nabava, trženje, kadrovanje in vsaka od funkcij za svoje delovanje potrebuje informacije. Tako se morajo različni CRM sistemi, HR sistemi, podatki iz proizvodnje, informacije iz nabave, ERP sistemi ipd. smiselno povezati z namenom kakovostne informacije za uporabnike v celovit sistem poročanja za potrebe notranjih uporabnikov v združbi. Na sliki je s tremi koncentričnimi krogi prikazano, kako je treba razumeti Kodeks načel notranjega poročanja, ki je sestavljen iz splošnih načel, načel po poslovnih funkcijah ter načel po vrstah uporabnikov. 

  Pristopite h Kodeksu načel notranjega poročanja in si zagotovite

  70 % popust na 5. konferenci o notranjem poročanju 


  Pristop k temu kodeksu je odprt za vse zainteresirane javne ali zasebne organizacije. Register organizacij, ki so pristopile h kodeksu vodi Inštitut za poslovodno računovodstvo pri Visoki šoli za računovodstvo v Ljubljani. (
  Pristopnica h kodeksu). Vsi pristopniki pa bodo, ob prijavi na 5. konferenco o notranjem poročanju, lahko uveljavili 70 % popust pri kotizaciji za udeležbo ene osebe iz organizacije, ki je pristopila. 

  Na 5. konferenci o notranjem poročanju bo na voljo Kodeks v tiskani obliki, ki ga prejmejo vsi udeleženci Konference. Sicer pa bo Kodeks tudi na voljo tudi v prodaji, po redni ceni 15€. V digitalni obliki pa je kodeks dosegljiv tukaj.

  Fotogalerija

   

  Arhivi