Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


  Arhiv: Ugodnosti za člane ZRS: Zavarovanja pravne zaščite

  Zavarovanja pravne zaščite

   

  ZRS je v sodelovanju s KRIK AKSUM Zavarovalno posredniško družbo d.o.o. in ARAG SE - zavarovalnico pravne zaščite podružnica v Ljubljani za člane ZRS oblikovala posebni zavarovalni program zavarovanja pravne zaščite (PZ) za člane ZRS:

  • Zavarovanje PZ za računovodski servis kot gospodarsko družbo, ki vključuje 15 % popust na premijo;
  • Zavarovanje PZ svetovanja:
   • član zbornice ima možnost 1 ustnega ali pisnega pravnega nasveta na mesec s področja davčne in delovno pravne zakonodaje ter gospodarskih pogodb; omogočen dostop do spletne strani z zbranimi vprašanji iz predhodno navedenih področij;
   • PZ izvensodnega upravljanja terjatev; član zbornice ima možnost zase in za svoje stranke koristiti izvensodno upravljanje terjatev ter v primeru neuspešne izvensodne izterjave možnost ugodnega dokupa paketa E-izvršb.
  • PZ plačilne liste - zavarovane so stranke računovodskih servisov:
   • PZ na področju delovnega prava - kritje delovnih sporov z zaposlenimi, ki vključuje prekinitev delovnega razmerja, premestitev na drugo delovno mesto in spor glede neizplačanih nadur;
   • PZ na področju socialnih zavarovanj - kritje samo regresnih sporov z ZPIZ (Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje) in ZZZS (Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije).
  • Dodatna ugodnost in prednost ter zaslužek za člana ZRS.

  Več o posebnem zavarovalnem programu zavarovanja pravne zaščite za člane ZRS si lahko preberete tukaj.

  Na posvetu ZRS, ki bo potekal dne 12.5.2016, od 9.00 do 12.30 ure v dvorani C, 1. nadstropje, Dimičeva 13, Ljubljana s področja zavarovanja splošne in poklicne odgovornosti bo predstavljeno obvladovanje pravnih stroškov s posebnim zavarovalnim programom zavarovanja pravne zaščite za člane ZRS, ki prinaša dodatne ugodnosti - ne zamudite izjemne priložnosti. Kotizacije ni! Prijava na dogodek.

  Fotogalerija

   

  Arhivi