Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


  Arhiv: Ugodnost za članice ZRS: nižja kotizacija na dogodku 500 podjetnic


  Spoštovane članice ZRS,

  Zbornica računovodskih servisov nudi ugodnost svojim članicam: dogodka 500 podjetnic, ki bo potekal 5. aprila 2017 v Grand hotelu Union Ljubljana, se lahko udeležite po nižji kotizaciji. Za vas je cena 59,00 EUR vse do dneva dogodka.

  Namen in cilj dogodka sta, da vam omogočimo, da si na enem mestu razširite vašo poslovno mrežo, pridobite nove informacije, poznanstva in s tem pripomorete k še boljšemu poslovnemu uspehu.

  V prijavnici pod rubriko »Ste članica kakšnega društva, združenja žensk? Če ja, katerega?obvezno vpišite članstvo GZS – Zbornica računovodskih servisov, saj vam le tako pripada najnižja kotizacija. Prijavite se lahko tukaj.

  Več o dogodku v nadaljevanju sporočila.

  Lep pozdrav,
  Zbornica računovodskih servisov


  Drage podjetnice,

  večina velikih zgodb se je začela v garažah. Naša pa se je, kot je bolj običajno za ženske , začela za kuhinjsko mizo. Tri punce, vsaka s svojim podjetjem, a s skupnimi sanjami. Z vizijo, da bomo nekoč na enem mestu zbrale kar 500 podjetnic. Upale smo si sanjati na veliko.

  Za kuhinjsko mizo smo tako začele leta 2013<<, ko smo na enem mestu zbrale 280 podjetnic, nadaljevale 2014<<, ko se jih je zbralo že kar 400, 2015<<, ko smo presegle magično mejo 500 in lani<<, ko je bilo na četrtem srečanju kar 580 podjetnic. 

  Prihaja PETI DOGODEK, ki bo nekaj posebnega, kot se za peto obletnico spodobi. 

  Sreda, 5. 4. 2017, od 9.00 – cca. 16.00 v Grand hotelu Union v Ljubljani

  Naša namen in cilj sta, da vam omogočimo, da si na enem mestu razširite vašo poslovno mrežo, pridobite nove informacije, poznanstva in s tem pripomorete k še boljšemu poslovnemu uspehu.
  Glede na vsakoletne odzive, se na podlagi našega dogodka rodi kar nekaj novih poslovnih zgodb in sodelovanj. 

  Tudi letos smo na podlagi vaših mnenj in predlogov nekaj spremenile, dodale ter prilagodile vam, da doživite in prejmete vse, kar potrebujete na vaši poti. Želimo si, da bi tudi ve iz leta v leto rastle, zato je rdeča nit našega petega dogodka »MOJE PODJETJE RASTE«

  Čaka vas veliko presenečenj, malih pozornosti, nagrad, smeha, koristnih informacij za vaše podjetje … vsega pa ne smemo povedati, saj smo ženske rade malo skrivnostne.

  Več o programu in predavateljih si preberite na tej povezavi<<.

  Seveda smo poskrbele tudi, da bo vaše podjetje čim bolj prepoznavno, zato vam nudimo možnost predstavitve vaše dejavnosti na naši spletni strani<<. Te predstavitve nato delimo tudi na naši Facebook strani Podjetnica.com<<.

  Glede na to, da že delujete za uspešnejši jutri vašega podjetja, vam za spodbudo nudimo nižjo kotizacijo (59,00 EUR) vse do dneva dogodka.

  Prijavite se danes<< in predstavite svojo zgodbo, da bodo vaše potencialne stranke čim prej izvedele za vas. V prijavnici pod rubriko »Ste članica kakšnega društva, združenja žensk? Če ja, katerega?obvezno vpišite vaše članstvo, saj vam le tako pripada najnižja kotizacija.

  Veselimo se srečanja z vami na petem dogodku 500 podjetnic.

  Organizatorke dogodka
  Zori Jakolin, Urša Žorž in Petra Škarja

  Fotogalerija

   

  Arhivi