Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Izobraževalno-razvojni program: Sodobni koncepti prodaje / naravnanost na stranke - odpovedan

    Zbornica računovodskih servisov v sodelovanju z Družbo za odličnost d.o.o.
     ponovno organizira izobraževalno-razvojni program
    Sodobni koncepti prodaje / naravnanost na stranke
    v dvorani G v poslovni stavbi GZS, Dimičeva 13, Ljubljana,
    21. 9., 25. 10. in 23. 11. 2018 od 9. do 15. ure

    Poslovno okolje, v katerem delujejo računovodski servisi in njihove stranke, se spreminja hitreje kot kdaj koli prej. Spremembe na finančnem, računovodskem in davčnem področju so še posebej v zadnjih letih redna stalnica. Vloga računovodstva ni več ista kot nekoč, poklic se spreminja! V naslednjem desetletju zaradi digitalizacije lahko pričakujemo preoblikovanje storitev računovodskih servisov. Ob razvoju globalnega poslovanja morajo rasti tudi kompetence in znanja zaposlenih pri računovodskih servisih, da bodo pridobili zmožnost gledanja in obvladovanja širše slike.

    Zakaj so odlična podjetja vedno »korak pred konkurenco«?

    Za vas smo pripravili program izobraževalnih modulov, prilagojenih vaši panogi in navadam vaših strank. Odličnost ni kompetenca, je navada. Dobiček ni vzrok poslovanja podjetja, je posledica vsega, kar naredite za stranke. Vse, kar naredite za stranke, šteje. Torej – naj šteje!

    Izobraževalno-razvojni program je namenjen:

    računovodjem in izvajalcem računovodskih storitev, ki želijo nadgraditi svoje znanje in ponuditi naročniku še boljšo storitev.

    Izjava Branka Žunca po izvedenem predavanju na 10. Zboru članov ZRS v Laškem, 11. 10. 2017:

    Program seminarja:

    Modul 1: Sodobni koncept prodaje na področju finančno-računovodskih storitev, petek, 21. 9. 2018
    • Od »produktne prodaje« do svetovalne prodaje / prodaje rešitev
    • 5 resnic pri delu s strankami / 5 korakov do zaupanja strank
    • Moč ugleda in prepoznavnosti / Brand Management
    • Formula odlične prodaje / GTC + SMTM + ABC2
    • 6 dejavnikov, ki povečujejo vašo ceno
    Modul 2: Praktična psihologija strank, četrtek, 25. 10. 2018
    • Moj vedenjski stil
    • Vedenjski stili strank in kako jih prepoznati
    • Strategije prilagajanja posameznim tipom strank
      • Kaj počnite / govorite
      • Česa ne počnite / govorite
    • Kako ravnati z zahtevnimi strankami
    • Kako ravnati v izrednih situacijah / reklamacije
    Modul 3: Kako obdržati ceno / povečati svoj zaslužek, petek, 23. 11. 2018
    • Planiranje aktivnosti / Time Management
    • Povečevanje vrednosti v očeh strank / Kaj stranka: plača < dobi
    • Nova valuta zadovoljstva strank / Napolnite EBR
    • Od »outsiderja« do partnerja / Krepitev partnerstva s strankami
    • Inovativni pristopi v prodaji računovodsko-finančnih storitev
    • Koncept »Plavaj z morskimi psi in ostani živ«
    • Vsak udeleženec dobi tudi praktični priročnik in memo kartice za uporabo v praksi

    Predavatelj: Branko Žunec 

    Branko Žunec, direktor Družbe za odličnost in lastnik znamke BMC International, velja za enega najbolj izkušenih in prepoznavnih poslovnih trenerjev, coachev in svetovalcev – ne samo v Sloveniji, ampak tudi v tujini. Je usposobljen in certificiran za vrhunske vsebine na področju razvoja podjetij, vodstvenih veščin in razvoja ključnih kadrov v podjetjih. Naročniki so navdušeni nad načinom podajanja še tako zahtevnih tem, ki jih Branko predstavi na lahkoten način ter z logičnimi in praktično zasnovanimi modeli. Posebnost njegovih nastopov in coachingov je tudi izbrana mera hudomušnosti, ki spremeni vsako delavnico, trening, coaching, svetovanje in predavanje v pravo doživetje za udeležence. V letu 2014 mu je uspelo preseči “magično” mejo 10.000 ur usposabljanj ključnih kadrov v podjetjih.

    Branko resnično verjame v odličnost vsakega posameznika in moč zmagovalne miselnosti, ki je v Sloveniji še vedno primanjkuje. Razvil in izvedel je več vrst programov za vrhunsko izobraževanje za ključne profile v podjetjih. Uspelo mu je pridobiti številne ugledne naročnike iz Slovenije in tujine. Branko je mojster »business intelligence« in ZKP - zdrave kmečke pameti, ki jo širi po Sloveniji s svojimi edinstvenimi nasveti tedna, ki jih trenutno bere preko 20.000 ljudi v slovenskem biznisu.

    Trajanje:

     9.00 - 15.00 (6 šolskih ur) z enim 30 minutnim odmorom s prigrizkom in enim 15 minutnim odmorom / modul

    Kotizacija:

    Celoten program skupaj
    Posamezen modul
    Člani ZRS 570,00 € 190,00 €
    Člani GZS 720,00 € 240,00 €
    Ostali 870,00 € 290,00 €

    Cene ne vključujejo DDV.

    Ob izvedbi treningov dobite tudi vsa gradiva in vsa poročila iz treningov, ki služijo za uporabo v praksi. Prav tako bomo z vami in za vas pripravili koncepte in orodja, ki jih boste uporabljali v prihodnje pri vodenju in delu s strankami in so všteti v ceno.
     
    Število udeležencev za zagotavljanje maksimalnega učinka izobraževanja in za spremljanje udeležencev v praksi s strani trenerja je maksimalno 12 / modul. Posamezen modul bo izveden ob minimalnem številu prijav 9.
    Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest. 

    Rok za odjavo v pisni obliki: 

    • Pri odjavi v pisni obliki vsaj 7 dni pred posameznim modulom (do vključno 14. 9. 2018 za modul 1, do vključno 18. 10. 2018 za modul 2 in do vključno 16. 11. 2018 za modul 3.) vam kotizacijo vrnemo v celoti oz. je ne zaračunamo.
    • Pri odjavi v pisni obliki od 3 do 7 dni pred posameznim modulom (do vključno 18. 9. 2018 za modul 1, do vključno 22. 10. 2018 za modul 2 in do vključno 20. 11. 2018 za modul 3.) vam zaračunamo administrativne stroške v višini 25 %. Gradiva v tem primeru ne pošljemo.
    • Pri odjavah 1 ali 2 dni pred posameznim modulom (od vključno 19. 9. 2018 za modul 1, od vključno 23. 10. 2018 za modul 2 in od vključno 21. 11. 2018 za modul 3) ali na dan izvedbe modula neudeležbi brez predhodnega pisnega obvestila kotizacije ne vračamo oz. jo zaračunamo v celoti. Gradivo vam bomo v tem primeru poslali po pošti.

    Pomembno za vpisane v Katalog certificiranih računovodskih servisov Slovenije in prejemnike Potrdila o opravljanju dejavnosti v skladu s Standardom izvajalcev računovodskih storitev:

    Po pravilniku o priznavanju dodatnega izobraževanja se za udeležb na 1 modulu priznata 2 točki, za udeležbo na celotnem programu pa 6 točk.

    Fotogalerija





     

    Arhivi