Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


  Arhiv: Vzorec Pravilnika o varovanju zaupnih podatkov z Izjavo o varovanju zaupnih podatkov

  25. maja 2018 je stopila v veljavo stopila Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR), zato smo za člane ZRS že pripravili vzorec pogodbe o obdelavi osebnih podatkov (tudi v angleškem jeziku) in vzorec pogodbe o podobdelavi osebnih podatkov.

  Na željo članov ZRS smo pridobili še vzorec Pravilnika o varovanju zaupnih podatkov z Izjavo o varovanju zaupnih podatkov in primeri evidenc dejavnosti obdelave
  Vsem, ki boste naročili pravilnik, bomo naknadno poslali še primere evidenc dejavnosti obdelave, ki jih boste lahko dodali pravilniku.

  Vzorci dokumentov so bili pripravljeni posebej za računovodske servise in jih je za ZRS pripravila Odvetniška družba Pirc Musar & Lemut Strle.

  Člani ZRS lahko tako naročite:

  • Vzorec pogodbe o obdelavi osebnih podatkov - vzorec je namenjen urejanju odnosa in obdelavi osebnih podatkov med vami in vašimi strankami (po ceni 60,00 EUR + DDV),
  • Vzorec pogodbe o podobdelavi osebnih podatkov - vzorec je namenjen urejanju odnosa in obdelavi osebnih podatkov med vami in vašimi podizvajalci (pogodbeni sodelavci, ponudniki oblačnih storitev ...) (po ceni 60,00 EUR + DDV),
  • Oba vzorca pogodbe o obdelavi in podobdelavi osebnih podatkov (po ceni 110,00 EUR + DDV)
  • Prevod vzorca Pogodbe o pogodbeni obdelavi osebnih podatkov v angleški jezik (po ceni 36,00 EUR + DDV),
  • Vzorec Pravilnika o varovanju zaupnih podatkov z Izjavo o varovanju zaupnih podatkov in primeri evidenc dejavnosti obdelave (po ceni 100,00 EUR + DDV)

   Obrazec za naročilo >>>

    

   Še niste član Zbornice računovodskih servisov?

   Vabimo vas, da se včlanite v Zbornico računovodskih servisov in kot član takoj izkoristite možnost nakupa vzorcev dokumentov, ki so bili pripravljeni posebej za računovodske servise in jih je za ZRS pripravila Odvetniška pisarna Pirc-Musar.

   Kako postanem član ZRS in koristim brezplačne ugodnosti?

   Za vaš vstop v članstvo dopolnite priloženi pristopni obrazec. Za leto 2018 bo nato izstavljen en račun za članarino, ki ga bo možno poravnati v več obrokih:

   • 42,00 EUR za ZRS (21,00 EUR mesečno) za obdobje november-december 2018 (letna članarina znaša 252,00 EUR) 
   • od 10,00 EUR za GZS (od 5,00 EUR mesečno, lestvica je objavljena tukajza obdobje november-december 2018 (letna članarina znaša od 60,00 EUR)
   Ob včlanitvi lahko takoj izkoristite:
   • Nakup vzorcev dokumentov po GDPR, ki so prilagojeni posebej  za računovodske servise.
   • Dnevno prejemanje zakonodajnih novosti s področja računovodstva na vaš elektronski naslov.
   • Izkoristite 2 uri brezplačnih pravnih svetovanj strokovnjakov letno s področij statusnega, izvršilnega, insolvenčnega prava, javnih naročil, zaščite intelektualne lastnine, alternativnega reševanja sporov in financ. Svetujemo vam lahko tudi glede priprave pogodbe s partnerjem. 
   • Z vašimi vprašanji se lahko obrnete tudi na 26 strokovnjakov z 12 različnih področij svetovalnega centra Infopika. Ti bodo brezplačno odgovorili na 5 vaših vprašanj letno.

   Članom je na voljo še več kot 25 drugih ugodnosti, več informacij je na voljo v letaku »9 razlogov, zakaj postati član ZRS«.

   Za vaš vstop v članstvo ZRS le izpolnite pristopni obrazec.

    

   Koristne povezave:

   Fotogalerija

    

   Arhivi