Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


  Arhiv: Javni razpis »Spodbujanje trajnostne poslovne strateške transformacije in razvoj novih poslovnih modelov v slovenskih podjetjih za lažje vključevanje v globalne verige vrednosti«

  Temelj trajnostne poslovne uspešnosti je uresničevanje zgolj tistih poslovnih odločitev, s katerimi podjetje znižuje negativne in povečuje pozitivne vplive na okolje, ljudi ter skupnost, v kateri deluje. Trajnostna poslovna strateška transformacija je edina prava pot naprej, ki bo zgradila močne temelje za trajno vrednost poslovnega uspeha.
  Podjetja po svetu na podlagi trajnostne strateške poslovne transformacije dosegajo višjo dodano vrednost ter konkurenčno prednost pri pozicioniranju končnih produktov in storitev na trgu, obenem pa se lažje vključujejo v globalne verige vrednosti. Trajnostnim ciljem je zavezana tudi Republika Slovenija.

  Namen javnega razpisa
  je podpreti mala in srednje velika podjetja, ki želijo vključiti trajnostne vidike poslovanja v poslovne/korporativne strategije in poslovne modele, ter tako s trajnostno poslovno strateško transformacijo dosegati višjo dodano vrednost in konkurenčno prednost pri pozicioniranju končnih produktov in storitev na trgu ter izboljšati vključevanje v globalne verige vrednosti.

  Javni razpis je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javne agencije.

  Na razpis se lahko prijavijo podjetja s sedežem v Sloveniji ali s sedežem v katerikoli drugi članici EU in podružnico v Sloveniji, ki so na zadnji dan meseca pred datumom oddaje vloge na razpis zaposlovala najmanj 20 in največ 249 oseb.
  Spirit Slovenija bo v postopek trajnostne poslovne strateške transformacije v obdobju od 2019 do 2022 vključil vsaj 60 malih in srednjih podjetij. 

  Izbranim podjetjem bo zagotovljeno:
  • 100% financiranje mentorske podpore za pripravo trajnostnih poslovnih strategij, poslovnih modelov in izvedbenih projektov v sklopu programa Akademije TPSMP
  • sofinanciranje izvedbenih projektov do 50% upravičenih stroškov, do maksimalne vrednosti 100.000 EUR.
  Rokov za prijavo je v razpisnem obdobju predvideno več, v letu 2019 sta aktualna 19.7.2019 in 29.11.2019.

  Več o poteku projekta in javnem razpisu je zapisano na povezavi objave razpisa:
  https://www.spiritslovenia.si/razpisi/2019-06-21-Javni-razpis-Spodbujanje-trajnostne-poslovne-strateske-transformacije-in-razvoj-novih-poslovnih-modelov-v-slovenskih-podjetjih-za-lazje-vkl

  Fotogalerija

   

  Arhivi