Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


  Arhiv: Javno vabilo k opravljanju izpita za pridobitev strokovnega naziva certificirani knjigovodja (CK) in certificirani računovodja (CR)

  Javno vabilo k opravljanju izpita za pridobitev strokovnega naziva certificirani knjigovodja (CK) in certificirani računovodja (CR)

  Odbor za poenotenje računovodske poklicne skupine vabi vse knjigovodje in računovodje, vpisane v register računovodske poklicne skupine, k opravljanju izpita za pridobitev strokovnega naziva certificirani knjigovodja (CK) in certificirani računovodja (CR).

  Pisni izpit bo potekal 28. novembra 2019. 
  O natančnem času in kraju opravljanja izpita bodo kandidati obveščeni najmanj 15 dni pred dnem, določenim za pisni del izpita. Izpit se izvede, če je prijavljenih vsaj 10 ustreznih kandidatov.

  Na spletni strani odbora je objavljen nabor vprašanj in opis izpitne naloge.

  Kandidati pošljejo prijavo za opravljanje izpita najkasneje do 10. novembra 2019 na elektronski naslov odbora info@oprps.org
  Prijavo pošljejo na obrazcu Priloga 1, predpisanim s Pravilnikom o programu in načinu opravljanja izpita za pridobitev strokovnih nazivov certificirani knjigovodja (CK) in certificirani računovodja (CR).

  Cena izpita je 220 € (DDV vključen v ceno).
  Več informacij:
  https://www.oprps.org/ 

  Javno vabilo k opravljanju izpita za vpis v register knjigovodja/računovodja po prehodnih določbah 13. člena Pravilnika o pridobitvi in ohranjanju nazivov v računovodski poklicni skupini

  Odbor za poenotenje računovodske poklicne skupine vabi vse, ki se želijo skladno s 13. členom Pravilnika o pridobitvi in ohranjanju nazivov v računovodski poklicni skupini vpisati v register knjigovodja/računovodja, k opravljanju preverjanja znanja.

  Pisni izpit bo potekal 28. novembra 2019.  O natančnem času in kraju opravljanja izpita bodo kandidati obveščeni najmanj 15 dni pred dnem, določenim za pisni del izpita. Izpit se izvede, če je prijavljenih vsaj 10 ustreznih kandidatov.

  Na spletni strani odbora je objavljen nabor vprašanj in opis izpitne naloge.

  Kandidati pošljejo prijavo za opravljanje izpita najkasneje do 10. novembra 2019 na elektronski naslov odbora info@oprps.org
  Prijavo pošljejo na obrazcu Priloga 1, predpisanim s Pravilnikom o programu in načinu opravljanja izpita za pridobitev strokovnih nazivov certificirani knjigovodja (CK) in certificirani računovodja (CR).

  Cena izpita je 150 € (DDV vključen v ceno).

  Več informacij: https://www.oprps.org/ 

   

  Priprave na izpit za pridobitev strokovnega naziva certificirani računovodja (CR)

  Priprave so namenjene vsem, ki se nameravate udeležiti izpita za pridobitev strokovnega naziva certificirani računovodja (CR).
  Na pripravah se osveži strokovna znanja, ki jih odbor za poenotenje računovodske poklicne skupine preverja na izpitu. Pri tem se sledi javno objavljenemu naboru vprašanj in opisu izpitne naloge.
  30. september–2. oktober 2019

  Cena tridnevnih priprav z gradivom in malico je 360 EUR (DDV ni vračunan). 
  Priprave potekajo v eni od predavalnic Zveze RFR na Dunajski cesti 106 v Ljubljani. Začnejo se ob 9. uri in končajo do 15. ure.
  Prijava je možna do 28. septembra 2019 >>

  Več informacij: 
  Nataša Colnar 
  T: 01/ 561 0931 
  M: 051 356 046 
  E: natasa.colnar@zvezarfr.si 

  Fotogalerija

   

  Arhivi