Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Video konferenca GZS - Upravljanje kontinuitete poslovanja: 10 korakov pripravljenosti na pandemijo

    Videokonferenca s strokovnjakom za BCM v sredo, 25. marca, ob 14. uri

    Pandemija COVID-19 od številnih organizacije zahteva dopolnitev obstoječih programov za upravljanje neprekinjenega poslovanja (Business continuity management - BCM) in posebno pozornost procesom in orodjem za pripravljenost na pandemijo.

    Izkoristite priložnost in se udeležite jutrišnje videokonference z Gartnerjevim izvršnim partnerjem Pawlom Bialko. Spoznali boste 10 korakov pripravljenosti na pandemijo, rešitve za krizno upravljanje, moč podatkov ter analitike v trenutnih razmerah in ključno vlogo tehnologije za poslovni uspeh v tem novem okolju.

    Čas bo za vprašanja in razpravo, lahko pa vprašanja posredujete tudi v naprej.

    Več o predavatelju:
    Pawel Bialka se je februarja 2018 kot izvršni partner priključil podjetju Gartner na Poljskem, pred tem pa 17 let tesno sodeloval z voditelji in strokovnjaki na področju informacijske tehnologije pri njihovih najpomembnejših izzivih. Sodeloval je z mnogimi podjetji pri poslovni preobrazbi s poudarkom na projektnem upravljanju. Vodil je program za migracijo podatkov v največjem poljskem komunikacijskem operaterju. Ima strokovne izkušnje na področju telekomunikacij, transporta, logistike, avtomobilske industrije… 
    Magistriral je na varšavski univerzi iz računalništva in psihologije.

    Za udeležbo na videokonferenci, tudi v primeru, če boste njen gledalec, se morate predhodno prijaviti preko spodnjega spletnega obrazca.

    Zatem vam bomo poslali link, kjer boste konferenco lahko samo spremljali ali pa tudi zastavili vprašanje.


    Prijava na videokonferenco

    Fotogalerija





     

    Arhivi