Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


  Arhiv: Videokonferenca: Krizni odziv v času COVID-19 in po njem

  Kearney Gospodarska zbornica Slovenije

  Krizni odziv v času COVID-19 in po njem

  Izbruh COVID-19 je prekinil proizvodnjo in svetovne verige vrednosti z resnimi posledicami za podjetja, stranke in svetovno gospodarstvo. Večina podjetij ima že pripravljen nabor ukrepov, ki pa jih je treba na dnevni osnovi dopolnjevati. Nujno je tudi načrtovati scenarije za ekstremne situacije, krizne načrte, nabor takoj izvršljivih ukrepov …

  Izkoristite priložnost in se udeležite videokonference z Brankom Žibretom in Markom Derčo iz podjetja Kearney. Spoznali boste orodja in tehnike, ki jih lahko za lažje izvajanje načrtov, hitro uvedemo v katerikoli fazi. Čas bo tudi za vprašanja in razpravo, lahko pa vprašanja posredujete tudi v naprej.

  Videokonferenca bo v petek, 27. marca 2020 od 14.00 do 14.45 ure.

  Več o predavateljih

  Branko Žibret
  Branko Žibret je partner in izvršni direktor v družbi Kearney. Ima več kot 25-letne vodstvene izkušnje, od tega 19 let v družbi Kearney. Na ravni Evrope je vodil skupino za svetovanje v javnem sektorju, bil je direktor Kearney-a za vzhodno Evropo in Rusijo, vseskozi vodi Kearney v jugovzhodni Evropi. Kot svetovalec deluje na področju reorganizacij, strateških transformacij in integracij po združitvi, tako v javnem kot v zasebnem sektorju.

  Vodil je številne projekte v različnih panogah v mednarodnem okolju, kot upravljanje s tujimi neposrednimi naložbami, v finančni industriji, industriji izdelkov široke potrošnje in maloprodaje ter drugih.

  Branko je avtor člankov in študij o izboljšanju delovanja javne uprave, reform za podporo gospodarski rasti ter na različnih poslovnih področjih, kot so organizacija, nabava, oskrbna veriga in drugo. Preden se je pridružil podjetju Kearney, je zasedal več vodilnih položajev v različnih podjetjih.

  Diplomiral je na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani, magisterij na področju managementa in MBA je zaključil na IEDC Poslovni šoli Bled, post diplomski študij izvršnega vodenja pa je zaključil na Harvard Bussines School.

  Marko Derča
  Marko Derča je pridruženi partner v družbi Kearney in kot član ožjega vodstva vodi ekipo za digitalne in informacijske tehnologije na nivoju Vzhodne Evrope ter ekipo za energetiko in telekomunikacije v JV Evropi. V Kearney-u je v svoji več kot 10-letni karieri vodil projekte na različnih strateških temah s fokusom na digitalni strategiji, projektih združevanja podjetij in operativnega prestrukturiranja.

  Pogosto sodeluje na domačih in mednarodnih konferencah, predavanjih, okroglih mizah in drugih poslovnih dogodkih.

  Za udeležbo na videokonferenci, tudi v primeru, če boste njen gledalec, se morate predhodno prijaviti preko spodnjega spletnega obrazca. Zatem vam bomo poslali link, kjer boste konferenco lahko samo spremljali ali pa tudi zastavili vprašanje.

  Prijava na videokonferenco

  Fotogalerija

   

  Arhivi