Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Nov sestavek v reviji IKS COVID-19 in brezplačna uporaba priročnikov Zveze RFR

    IKS COVID-19 IN enomesečno BREZPLAČNO BRANJE PRIROČNIKOV ZVEZE računovodij, finančnikov in revizorjev Slovenije (RFR)


    Ukrepi za delodajalce in samozaposlene po petem interventnem zakonu

    V brezplačni spletni izdaji revije IKS COVID-19 vaš čaka nov strokovni sestavek, ki ga je pripravila mag. Nina Scortegagna Kavčnik. Sestavek je na voljo na zgornji povezavi. V reviji pa so vam na voljo tudi vsi preostali strokovni sestavki, povezani s pandemijo.

     

    Zveza RFR je tudi za letošnjo jesen pripravila enomesečno brezplačno uporabo digitalnega produkta, in sicer digitalnih priročnikov Zveze RFR. Tako lahko od danes, 27. oktobra, in vse do 27. novembra brezplačno uporabljate vse štiri priročnike (Davek na dodano vrednost v praksi, Neposredni davki v praksi, Slovenski računovodski standardi (2016–2019) v praksi in Računovodski predpisi za javni sektor v praksi) in upamo, da vam bodo v pomoč pri razreševanju vaših strokovnih dilem.

     

    Za dostop do spletnih priročnikov je treba aktivirati le Osebno RFR-številko. To lahko storite na tej spletni povezavi. Če Osebno RFR-številko že imate, potem vam te ni treba aktivirati. Za uporabo priročnikov se povežite na https://www.prirocnikirfr.si, kjer v desnem zgornjem delu zaslona potrdite gumb "Prijava" in prikaže se vam vpisni obrazec. Vanj vpišite Osebno RFR-številko in geslo, ki ste si ga izbrali pri aktiviranju številke. Zdaj ste uspešno vstopili v digitalne priročnike.

     

    Brezplačno enomesečno branje digitalnih priročnikov Zveze RFR je namenjeno vsem tistim, ki v zadnjem 12-mesečnem obdobju niso bili naročniki. Ena Osebna RFR-številka je vezana na enega uporabnika. Pogoj za brezplačno branje digitalnih produktov je pridobljena Osebna RFR-številka s popolnimi in pravilnimi podatki. Zveza RFR si pridružuje pravico, da lahko vsem uporabnikom, ki so pridobili Osebno RFR-številko z nepravilnimi podatki, onemogoči dostop do brezplačne uporabe digitalnega produkta.

     

    Za vse informacije in pomoč smo vam na voljo na brezplačni številki 080 19 57 (1 ali 2) ali na elektronskem naslovu podpora@zvezarfr.si.

     

    Želimo vam koristno branje in uporabo priročnikov Zveze RFR.

     

    Uredništvo Zveze RFR

    Fotogalerija





     

    Arhivi