Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Anketa Analitike GZS: Poslovna pričakovanja v letu 2022

    Spoštovani,

    hvala vnaprej za vašo pripravljenost in vaš čas, namenjen izpolnjevanju kratke spletne ankete Gospodarska pričakovanja 2022.

    Pandemija covida-19 je v številnih dejavnostih pomembno spremenila pogoje poslovanja, zato nas zanima vaše okvirno videnje poslovanja v prihodnjem letu. Prosimo, odgovarjajte v imenu svoje matične družbe. Reševanje ankete vam bo po naši oceni vzelo 2-3 minute vašega časa in obsega 7 kratkih kvalitativnih vprašanj (številskih podatkov o planu poslovanja vam ni potrebno vnašati).

     

    Elektronska anketa je dosegljiva na naslednji povezavi: http://gzs.1ka.si/a/127512 (geslo za dostop je 7-mestna matična številka vašega podjetja).
    V kolikor imate tehnične težave ali tako želite, lahko anketo izpolnite in vrnete tudi v papirni obliki. Anketa v obliki za printanje je dostopna na povezavi.

     Anketa bo vključena v mednarodno poročilo Eurochambres, evropskega združenja zbornic, zato s sodelovanjem lahko pridobite tudi poročilo o pričakovanjih z drugih evropskih trgov. To vam lahko posredujemo v mesecu oktobru, v kolikor boste ob zaključku ankete vnesli svoj kontaktni e-mail.

     

    Anketa je anonimna in GZS jamči, da so podatki in odgovori iz individualnih vprašalnikov strogo zaupni.

     

    Vir: Analitika GZS

    Fotogalerija





     

    Arhivi