Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: UJP: Obvezno poročanje o izvršenih plačilih iz naslova javnega naročanja

    Zavezanci za javno naročanje morajo od 1. 1. 2023 dalje poročati o izvršenih plačilih za pogodbe s področja javnega naročanja prek spletnega portala UJP JN Plačila, ki ga upravlja UJP.

    Pravilnik o spremembah in dopolnitvah Pravilnika o objavah pogodb s področja javnega naročanja, koncesij in javno-zasebnih partnerstev (Ur. list RS, št. 53/2022) prične veljati 1. 1. 2023. S tem dnem morajo prek portala UJP JN Plačila zavezanci za javno naročanje mesečno poročati o izvršenih plačilih za pogodbe s področja javnega naročanja sklenjene po 1. 1. 2023. UJP podatke o izvršenih plačilih posreduje ministrstvu, pristojnemu za javna naročila, ki jih javno objavi na portalu javnih naročil.

    Več informacij je objavljenih na spletni strani Poročanje o izvršenih plačilih iz naslova pogodb s področja javnega naročanja prek portala UJP JN Plačila | GOV.SI.

    V začetku oktobra 2022 je bil izveden spletni seminar, na katerem sta bila predstavljena prenovljen register pogodb na portalu javnih naročil in novi portal UJP JN Plačila, ki je namenjen poročanju o izvršenih plačilih.

    Hkrati vas obveščamo, da bo dne 16. 11. 2022 ponovno izveden spletni seminar, na katerega se lahko prijavite na spletni strani Uradni list – Brezplačni seminar: Predstavitev projekta Napredni registri pogodb iz naslova javnega naročanja (uradni-list.si).

     

    Dokumentacije

    Projekt vpeljave naprednih registrov pogodb (predstavitev projekta) (pdf, 2,6 MB)


    Vir: Uprava RS za javna plačila >>

    Fotogalerija





     

    Arhivi