Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Anketa GZS: Zeleni prehod v gospodarstvu

    Zeleni prehod je usmeritev v nizkoogljično ter na koncu brezogljično delovanje na vseh segmentih našega življenja in dela.
    Zeleni prehod v gospodarstvu poteka v obliki manjših in večjih projektov, predvsem na področju menjave surovin, energentov ter tehnologij, kjer fosilne vire in tehnologije menjamo z nizoogljičnimi, v obliki povečevanja energetske učinkovitosti, uvajanja principov krožnega gospodarjenja, elektrifikacije proizvodnih procesov ...

     

    GZS si z anketo želi pridobiti vpogled v že izvedeno transformacijo ter vaše načrte v zvezi z zelenim prehodom v gospodarstvu, ki nam bo v pomoč pri zastopanju interesov gospodarstva v komunikaciji z odločevalci za podporo izvedbe zelenega prehoda v gospodarstvu in oblikovanje konkurenčnih pogojev poslovanja v Sloveniji v tem zahtevnem času.

     

    Anketa NI anonimna, zato vas uvodoma prosimo za vnos matične številke podjetja. Zagotavljamo vam, da odgovori posameznega subjekta ne bodo izpostavljeni, temveč le del sumarnih rezultatov. Če vas rezultati ankete zanimajo, nam ob koncu ankete zapišite kontakte in o njih boste obveščeni.

    Priporočamo, da se izpolnjevanja ankete lotite timsko. Anketa vam omogoča, da jo izpolnjujete korakoma, kjer boste morda morali pridobiti dodatne podatke, za katere so pristojni vaši sodelavci v drugih oddelkih podjetja. Podatke v številkah zaokrožujte, kjer se vam zdi smiselno, še posebej pri ocenah prihodnjih potreb.

    Kontakt za dodatna vprašanja v zvezi z anketo: maj.rozmanec@gzs.si

     

    Hvala za vaše sodelovanje!


    Anketa >>

    Fotogalerija





     

    Arhivi