Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: VŠR: Postanite Certificiran strokovnjak za obračun plač

    Obračunavanje plač in osebnih dohodkov je znanje, ki vam bo koristilo, ne glede na panogo, v kateri poslujete. Za vse, ki vas zanima, kako pravilno obračunati plače, smo pripravili certificiran program, na katerem boste spoznali in razumeli, kako pravilno pristopiti k obračunu. 

    Kaj so povedali udeleženci preteklega izobraževanja:

    "Na izobraževanju se pridobi vsa potrebna znanja za pravilno obračunavanje plač in veliko usmeritev, kje in na kakšen način lahko poiščemo potrebne informacije. Poleg tega pa je to odlična priložnost za izmenjavo izkušenj in razrešitev vseh problemov, ki udeležencem povzročajo preglavice pri vsakdanjem delu."  U. B.

    "Temeljit prikaz, temeljite razlage, poudarki, diskusije z ostalimi udeleženci iz prakse. Možnost kasnejšega ogleda predavanj, da lahko res utrdiš znanje, še enkrat poslušaš kar morda ne razumeš takoj." K. L.

    K sodelovanju smo povabili štiri strokovnjake, ki vam bodo skozi prakso prikazali, kako pravilno pripraviti plačilno listo. 


    Ksenija Prosen, univ. dipl. ekon., direktorica računovodske družbe ROCON d.o.o. in predavateljica, je po prvem izvedenem izobraževanju povedala:

     


    Ne zamudite prijave - začnemo 20. septembra 2023. Program traja 3 mesece.

    Izvedba je zagotovljena, na voljo je še nekaj prostih mest.


    Članom Zbornice računovodskih servisov pripada 10% popust.

     

    Več o vsebini in prijava >>

     

    Vir: VŠR >>

    Fotogalerija





     

    Arhivi