Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Analitika GZS: Kratka spletna anketa Gospodarska pričakovanja 2024 – vabljeni k sodelovanju

    Nižji obseg industrijske proizvodnje, ohlajanje storitvenega sektorja, višje obrestne mere in visoka inflacija pomembno vplivajo na poslovanje slovenskih podjetij. Zato vas naprošamo, da z nami delite svoj pogled na spremembe pri nekaterih ključnih poslovnih kategorijah v letu 2024. Prosimo, odgovarjajte v imenu svoje matične družbe. Reševanje ankete vam bo po naši oceni vzelo 2-3 minute vašega časa in obsega 7 kratkih kvalitativnih vprašanj.

     

    Elektronska anketa je dosegljiva na naslednji povezavi: EVROPSKA ANKETA EKONOMSKEGA OKOLJA 2024 - 1KA | Spletne ankete  (geslo za dostop je 7-mestna matična številka vašega podjetja). V kolikor imate tehnične težave ali tako želite, lahko anketo izpolnite in vrnete tudi v papirni obliki. Anketa v obliki za printanje je dostopna na povezavi.

    Anketa bo vključena v mednarodno poročilo Eurochambres, evropskega združenja zbornic, zato s sodelovanjem lahko pridobite tudi poročilo o pričakovanjih z drugih evropskih trgovTo vam lahko posredujemo v mesecu oktobru, v kolikor boste ob zaključku ankete vnesli svoj kontaktni e-mail.

     

    Anketa je anonimna in GZS jamči, da so podatki in odgovori iz individualnih vprašalnikov strogo zaupni.

    Fotogalerija





     

    Arhivi