Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: GZS webinar: Evidence delovnega časa po novem

    Spoštovani,

    Obveščamo Vas, da bomo dne 09.11.2023 s pričetkom ob 11h do 13h organizirali krajše izobraževanje s področja Evidence delovnega časa po novem (tj. noveli Zakona o evidencah na področju dela in socialne varnosti). Izobraževanje bo vsebovalo jedrnato predstavitev novosti in za tem še priložnost za posvet na podlagi vprašanj udeležencev.

    Krajše izobraževanje bomo izvedli ob sodelovanju gospoda DAMJAN MAŠERE, ki je na Ministrstvu za delo, družino in socialne zadeve vodja Sektorja za delovna razmerja in druge oblike dela, ter je sodeloval pri pripravi novele zakona.

    Zaradi pričakovanega visokega zanimanja, bomo izobraževanje organizirali v spletnem okolju, aplikaciji MS Teams. Po 6.11. vam bomo posredovali ponovni opomnik ter povezavo na MS Teams.

    Vabimo vas, da si rezervirate čas in se nam pridružite!

    Na seminar so vabljeni samo člani GZS. Udeležba je brezplačna, obvezna pa je prijava do srede, 8. novembra.

    Gospodarska zbornica Slovenije

    Dimičeva ulica 13, 1504 Ljubljana

    t: 01 5898 000

    e: info@gzs.siw: www.gzs.si

    Vaše podatke smo zbrali iz javno dostopnih virov ali v okviru opravljanja dejavnosti Gospodarske zbornice Slovenije in jih uporabljamo v skladu z določili 72. člena ZVOP-1 in ZEPT-1B. Svoje podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali izbris oziroma prekličete to soglasje. Nastavitve, na katere vrste sporočil ste naročeni, in odjavo lahko kadarkoli spremenite s klikom na povezavo »Sprememba nastavitev prejemanja e-novic in odjava«.

     

    Fotogalerija





     

    Arhivi