Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Varni na internetu: Prepoznaš lažno trgovino?

    Pred VSAKIM spletnim si nakupom vzemite dve minutki in preverite spletno trgovino, saj v poplavi najrazličnejših ponudnikov, lahko naletite na lažno spletno trgovino ali trgovino s ponaredki. Žal ni enega samega znaka, ki bi z gotovostjo kazal na spletno prevaro, ampak moramo preveriti in kombinirati več sumljivih znakov.

    V teh dneh se ne bomo mogli izogniti najrazličnejšim ponudbam spletnih trgovcev, ki bodo vabili s super popusti. Ja, začela se je ameriška novembrska nakupovalna mrzlica, najprej  Black Friday in nato Cyber Monday. 

    Pripravite kreditne kartice, vendar naj vas ne zavedejo neverjetne nizke cene. Pred VSAKIM spletnim nakupom si vzemite dve minutki in preverite spletno trgovino. V poplavi najrazličnejših ponudnikov, lahko naletite na lažno spletno trgovino ali trgovino s ponaredki. Žal ni enega samega znaka, ki bi z gotovostjo kazal na spletno prevaro, ampak moramo preveriti in kombinirati več sumljivih znakov. Spletni uporabniki moramo poiskati čim več informacij in se naučiti brati med vrsticami.

    Preverite, kateri so sumljivi znaki v spletni trgovini >>

     

    Vir: Varni na internetu >>

    Fotogalerija





     

    Arhivi