Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Spremembe Uredbe o o višini povračil stroškov v zvezi z delom in drugih dohodkov

    V Uradnem listu RS, št. 60/24.6.2005 je objavljena Uredba o spremembah in dopolnitvah Uredbe o višini povračil stroškov v zvezi z delom in drugih dohodkov, ki se ne vštevajo v davčno osnovo.

    Arhiv: Razpis Phare Vzpostavitev sistema

    Ministrstvo za gospodarstvo zbira predloge za aktivnosti, ki spodbujajo vzpostavitev vstopnih točk VEM za podjetnike v Republiki Sloveniji na lokalni ravni.

    Arhiv: Spremembe Zakona o gospodarskih družbah

    Vsa podjetja vabimo naj svoje pripombe in predloge pošljejo na poštni predal Pravne službe.

    Arhiv: Pete športne igre

    Ne zamudite že Petih športnih iger Združenja računovodskih servisov, ki bodo tudi letos potekale v prijetnem okolju na Rogli.

    Arhiv: Prenovljena programa usposabljanja ZRS

    Centralni izpitni odbor pri GZS je potrdil splošni del obeh programov usposabljanja Združenja računovodskih servisov, ki sta bila temeljito prenovljena v letu 2004.

    Arhiv: Nabor kritičnih področij dela računovodskih servisov

    Na Združenju računovodskih servisov želimo z vašo pomočjo ugotoviti, s kakšnimi konkretnimi težavami se računovodski servisi trenutno srečujete pri svojem delu.

    Arhiv: Predavanje: Z nagrajevanjem do uspešnega poslovanja računovodskega servisa

    Ena najtežjih nalog in vprašanj vsakega vodje in s tem tudi vodje računovodskega servisa je, kako nagraditi zaposlene. Ali se kdaj vprašate, če bi ob drugačnem sistemu nagrajevanja zaposleni delali bolje in več?

    Arhivi