Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


  Arhiv: Sporočilo za javnost FURS: Ukinitev starega portala eDavki


  Junija letos, ko smo javnost obvestili o prenovi portala eDavki, smo zavezancem omogočili »mehak« prehod na prenovljen portal s tem, da sta bila dobra dva meseca za delo na voljo tako nov kot star portal. Kot smo takrat napovedali, bo ta možnost ukinjena s 30. septembrom 2018. Od 1. oktobra dalje bo torej deloval samo še nov portal eDavki.

  Čeprav nov portal eDavki deluje že od junija 2018, po naših podatkih še vedno veliko zavezancev za poslovanje z Finančno upravo RS uporablja star portal eDavki. Vse zavezance pozivamo, naj čim prej začnejo uporabljati prenovljen portal, saj bo stari že čez dober teden dni ukinjen in ga zavezanci ne bodo mogli več uporabljati. 

  Še enkrat bi želeli spomniti, da si zavezanci za lažje delo na novem portalu z nastavitvami »DOSTOPNOSTI« lahko izberejo predstavljene barve grafičnih elementov. Za nemoteno delo si lahko uredijo tudi bližnjice do novega portala. Nov portal eDavki se nahaja na povezavi https://edavki.durs.si

  Trenutno sistem eDavki uporablja več kot 50.000 fizičnih oseb in vsi podjetniki in podjetja, ki morajo s FURS poslovati elektronsko na podlagi zakona. 

  Odnosi z javnostmi, 
  Finančna uprava RS

  Fotogalerija

   

  Arhivi