Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Poročilo o zavarovalnem programu ZRS za leto 2015

    ZRS je 01.01.2010 v sodelovanju s KRIK Zavarovalno posredniško družbo d.o.o. za člane ZRS sklenila Krovno pogodbo za zavarovanje oseb, premoženja in premoženjskih interesov članov ZRS z Zavarovalnico Maribor d.d. in Zavarovalnico Triglav d.d. 


    Škodno dogajanje (zavarovalni zahtevki) za leto 2015 na dan 31.12.2015:

    • Zavarovalnica Maribor d.d. iz naslova predmetnega zavarovanja poklicne in splošne odgovornosti ni likvidirala nobene škode oziroma zavarovalnega zahtevka. Ima pa za en računovodski servis eno prijavljeno škodo, ki je rezervirana (ni določenega zneska). Iz naslova nezgodnega zavarovanja pa ni bilo nobene prijavljene škode.
    • Zavarovalnica Triglav d.d. iz naslova predmetnega zavarovanja poklicne in splošne odgovornosti ter nezgodnega zavarovanja ni prejela nobene prijave škode.

    Po končanem šestem zavarovalnem letu zavarovanja odgovornosti iz dejavnosti in poklicne odgovornosti bo Zavarovalnica Maribor d.d. zavarovanim članom do 15.03.2016 vrnila 30 % zavarovalne premije (bonus na dosežen poslovno tehnični rezultat).

    Podobno bi veljalo za člane zavarovane pri Zavarovalnici Triglav, vendar (še) ni dosežen pogoj vključenosti vsaj 25 % članov ZRS v zavarovanje.

    Zaradi ugodnega škodnega rezultata pa v letošnjem letu obe zavarovalnici (vsem že zavarovanim v lanskem letu) priznavata 30 % individualni bonus na zavarovalno premijo.

    Na zaprtih spletnih straneh članov ZRS je na voljo dokumentacija (krovni pogodbi s prilogami in pogoji) in spletni obrazec za izbiro zavarovalnega programa, kjer si lahko pripravijo informativne izračune za posamezna zavarovanja TUKAJ.

    Fotogalerija





     

    Arhivi