Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Vabilo h kandidiranju za člana Upravnega odbora ZRS

    V Zbornici računovodskih servisov bomo zadnji teden aprila 2019 ponovno volili člane upravnega odbora ZRS, ki v času svojega štiriletnega mandata opravljajo pomembne naloge in aktivnosti. Vidno vlogo imajo pri uresničevanju vseh dejavnosti zbornice, s katerimi skrbimo za prepoznavnost, razvoj, ureditev in ugled stroke, čaka pa jih tudi veliko izzivov. Eden ključnih je gotovo začrtanje razvoja v času hitrih in korenitih sprememb na področju digitalizacije in avtomatizacije računovodskih storitev. 

    Kandidature za upravni odbor so odprte, njihovo število na glasovnici ni omejeno. Prijavite se lahko vsi člani ZRS. Želimo si čim več vaših svežih zamisli in drugačnih pogledov na ovire in priložnosti, s katerimi se srečujemo. Vemo, da vam jih ne manjka, saj se o njih pogovarjamo na naših letnih Kongresih izvajalcev računovodskih storitev, Zborih članov ZRS in mnogih drugih srečanjih računovodske stroke. 

    Člani Upravnega odbora ZRS imajo možnost aktivno sodelovati pri soustvarjanju in uresničevanju dobrih idej, ki koristijo celotni stroki, zato vas pozivamo, da se nam pridružite ter z nami delite svoje dragoceno znanje in izkušnje. Morda vas h kandidaturi navdihnejo dosežki upravnega odbora ZRS iz mandata 2015–2019

    Kandidaturo lahko vložite do 5. aprila 2019 na obrazcu GZS. >> 

    Po prejemu kandidature vas bomo zaprosili, da nam v nekaj stavkih predstavite svoje ideje in razloge za sodelovanje v Upravnem odboru ZRS v mandatu 2019–2023. Vašo obrazložitev in fotografijo bomo objavili na spletni strani ZRS.

    Fotogalerija





     

    Arhivi