Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


  Arhiv: Poziv AJPES-u za prestavitev roka za oddajo letnih poročil za leto 2013

  ZRS poziva AJPES, da prestavi rok za oddajo letnih poročil, ki so jih dolžne fizične in pravne osebe predložiti AJPES-u do konca marca 2014, za 10 dni.

  Arhiv: Obvestilo delodajalcem glede naravne nesreče

  Ker se v teh dneh pojavlja veliko vprašanj povezanih z izpolnjevanjem obveznosti delodajalcev do delavcev glede na nedavno naravno nesrečo, je Pravna služba GZS pripravila splošno obvestilo v zvezi s tem.

  Arhiv: Izšle so Zdrave novice, št. 4, februar 2014

  Arhiv: Sprejemamo prijave na 4. zimske športne igre ZRS

  Preživimo skupaj prijeten dan izven pisarne! Ne zamudite 4. zimskih športnih iger za člane Zbornice računovodskih servisov, ki bodo potekale na smučišču Senožete.

  Arhiv: Ugodnost za člane ZRS: 10 % popust pri udeležbi na delavnici Kako obvladovati tveganja plačilne nesposobnosti in zagotoviti finančno konkurenčnost podjetja

  Inštitut za poslovodno računovodstvo nudi članom ZRS 10 % popust pri udeležbi na delavnici Kako obvladovati tveganja plačilne nesposobnosti in zagotoviti finančno konkurenčnost podjetja.

  Arhiv: Poročilo o zavarovalnem programu GZS - ZRS za leto 2013

  Zaradi ugodnega škodnega rezultata v letu 2014 obe zavarovalnici (vsem že zavarovanim v lanskem letu) priznavata 30 % individualni popust na zavarovalno premijo.

  Arhiv: Seminar Davčni obračun in letno poročilo za leto 2013 (december 2013 - januar 2014)

  Seminar bo izveden na 12 lokacijah po Sloveniji. Za prijave do 14 dni pred izvedbo seminarja na posamezni lokaciji se upošteva 20 % popusta pri kotizaciji.

  Arhiv: Ugodnost za člane ZRS: 10% popust pri kotizaciji za 7. Dneve insolvenčnega prava

  Planet GV nudi članom ZRS 10 % popust pri kotizaciji.

  Arhiv: Izšle so Zdrave novice, št. 3, januar 2014

  Arhivi