Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


  Arhiv: Pete športne igre

  Ne zamudite že Petih športnih iger Združenja računovodskih servisov, ki bodo tudi letos potekale v prijetnem okolju na Rogli.

  Arhiv: Prenovljena programa usposabljanja ZRS

  Centralni izpitni odbor pri GZS je potrdil splošni del obeh programov usposabljanja Združenja računovodskih servisov, ki sta bila temeljito prenovljena v letu 2004.

  Arhiv: Nabor kritičnih področij dela računovodskih servisov

  Na Združenju računovodskih servisov želimo z vašo pomočjo ugotoviti, s kakšnimi konkretnimi težavami se računovodski servisi trenutno srečujete pri svojem delu.

  Arhiv: Predavanje: Z nagrajevanjem do uspešnega poslovanja računovodskega servisa

  Ena najtežjih nalog in vprašanj vsakega vodje in s tem tudi vodje računovodskega servisa je, kako nagraditi zaposlene. Ali se kdaj vprašate, če bi ob drugačnem sistemu nagrajevanja zaposleni delali bolje in več?

  Arhiv: Delavnica: Ugotavljanje bonitete poslovanja s pomočjo računovodskih izkazov

  Ali znate brati in razumeti računovodske izkaze? Ali veste, kje so lahko pasti in nevarnosti v računovodskih izkazih? Poznate svojo boniteto oziroma boniteto vašega poslovnega partnerja?

  Arhiv: Usposabljanje: Elektronsko davčno poslovanje E-DAVKI

  Združenje računovodskih servisov v sodelovanju z Davčno upravo Republike Slovenije vabi na brezplačno usposabljanje in prikaz delovanja sistema Elektronsko davčno poslovanje E-DAVKI.

  Arhiv: Seminar: Letno poročilo 2004

  Termin seminarja Letno poročilo 2004, ki bo potekal 31.1.2005 v Ljubljani je že zaseden. Zaradi izrednega zanimanja bo seminar v Ljubljani potekal tudi 1.2.2005.

  Arhiv: Davčna reforma davčne reforme

  Ob tem, ko je Vlada RS napovedala ponovno davčno reformo davčne reforme, je tudi izrazila pripravljenost, da prisluhne predlogom davčnih zavezancev. Zdaj je torej čas, da povemo, kaj mislimo in izkoristimo ponujeno priložnost.

  Arhivi