Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Štajerska GZ: On-line posvet »Ravnovesje čustev in razuma v vodenju« z dr. Željkom Ćurićem

    Posvet je namenjen delodajalcem, managerjem, kadrovskim delavcem, predstavnikom strokovne javnosti, pa tudi vsem ostalim, ki jih tema zanima in so tako ali drugače dejavni na tem področju.

    Arhiv: FURS: Obdavčitev z davkom od premoženja

    Sprememba dokumenta.

    Arhiv: ZRSZ: Začasno denarno nadomestilo po sedmem protikoronskem zakonu

    31. decembra 2020 je začel veljati Zakon o interventnih ukrepih za pomoč pri omilitvi posledic drugega vala epidemije (ZIUPOPDVE), ki prinaša nekatere novosti tudi za brezposelne.

    Arhiv: ZRSZ: Spremembe, ki jih za delodajalce prinaša sedmi protikoronski zakon

    Zakon o interventnih ukrepih za pomoč pri omilitvi posledic drugega vala epidemije (ZIUPOPDVE), ki je bil 30. decembra 2020 objavljen v Uradnem listu RS (203/2020), je začel veljati 31. decembra 2020.

    Arhiv: FURS: Podaljšanje protikorona ukrepov za samozaposlene, družbenike in kmete

    Izjava za pridobitev mesečnega temeljnega dohodka za januar, februar in marec bo na voljo predvidoma 11. januarja 2021.

    Arhiv: SPS: P7R 2020 - Mikrokrediti na problemskih območjih z visoko brezposelnostjo in na obmejnih problemskih območjih

    Slovenski podjetniški sklad bo z ZELO UGODNIMI MIKROKREDITI tudi v letu 2021 krepil razvojni zaostanek podjetij v problemskih območjih z visoko brezposelnostjo in obmejnih problemskih območjih.

    Arhiv: FURS: Pomoč v obliki delnega povračila nekritih fiksnih stroškov - popravek izjave in oddaja prve izjave na podlagi sprememb v PKP7

    Popravek izjave in oddaja prve izjave na podlagi sprememb iz PKP7 (Zakon o interventnih ukrepih za pomoč pri omilitvi posledic drugega vala epidemije COVID-19 - ZIUPOPDVE) bosta na e-Davkih mogoči predvidoma po 5. januarju 2021. Rok za njuno oddajo je 15. januar 2021.

    Arhivi