Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


  Arhiv: Potrdilo NIJZ za uveljavljanje povračila nadomestila plače oziroma delno povrnjenega izgubljenega dohodka v primeru napotitve zaposlenega v karanteno na domu

  Direktorat za javno zdravje je pripravil kratka navodila za pridobitev potrdila NIJZ (Nacionalni inštitut za javno zdravje).

  VŠR: Spletna šola - Knjigovodsko spremljanje proizvodnje

  Spletna šola je namenjena predvsem računovodjem in knjigovodjem v proizvodnih podjetjih, informatikom, ki pripravljajo programsko opremo za knjigovodsko spremljanje proizvodnje, zaposlenim v kontrolingu proizvodnih podjetij in revizorjem.

  Informacije vezane na Odlok o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev neposredno potrošnikom

  Pravna služba GZS je bila s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo obveščena, da so vse informacije vezane na Odlok o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev neposredno potrošnikom objavljene na enotnem spletnem mestu.

  Webinar GZS: Delo na domu/na daljavo in pravica do odklopa

  Vabljeni na brezplačen posvet, ki bo v sredo, 18. novembra 2020, od 10:00 do 13:00 ure. Posvet o delu na domu/na daljavo se bo dotaknil tudi pravice delavcev do odklopa od tehnoloških in elektronskih sredstev kot aspekta zagotavljanja počitka zaposlenih in skrbi za varstvo in zdravje pri delu.

  Arhivi