Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 24

    Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 24

    Masaža je postopek, s katerim vzpostavljamo psihofizično ravnovesje. Strokovna masaža je več kot samo prekrvavitev telesa ali bolj prožna in osvežena koža. Pod njo se skriva mnogo drugih učinkov … S pomočjo masaže razstrupljamo telo, pomagamo k prekrvavitvi celotnega telesa in k boljšemu delovanju žlez z notranjim izločanjem ter vzpodbudimo izločanje hormonov sreče in zadovoljstva.

    Arhiv: Zbiramo naročila za koledarje ZRS za leto 2017

    Arhiv: Zbiramo naročila za koledarje ZRS za leto 2017

    Uporabnega koledarja bodo veseli vaši sodelavci, stranke ali partnerji.

    Arhiv: Zavajajoče oglaševanje - EUROPEAN TRADEMARK PUBLICATION REGISTER

    Zavajajoče oglaševanje s strani poslovnih imenikov oz. registrov slovaškega podjetja TPR Trademark Publication Register pod naslovom EUROPEAN TRADEMARK PUBLICATION REGISTER.

    Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi 23

    Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi 23

    Poleti uživamo v sveži zelenjavi in sadju, ki ju narava v tem letnem času nudi na pretek, kar močno vpliva na naše splošno – bolj lahkotno, dobro in nasploh zdravo počutje. Ljudje preko sveže, torej toplotno ali drugače neobdelane hrane, prejmemo največ vitaminov in mineralov. Bistvo sveže, surove, »presne hrane« je, da ohranja živost, v sebi nosi življenje in – encime. To so mali, a silno pomembni faktorji naše popolne presnove hranil.

    Arhiv: Polnopravno članstvo ZRS v EFAA

    Arhiv: Polnopravno članstvo ZRS v EFAA

    ZRS je 24. 06. 2016 v Madridu slovesno podpisala sprejem v polnopravno članstvo EFAA.

    Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 22

    Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 22

    Plavanje je po zadnjih raziskavah najbolj zdrav in priljubljen šport na svetu. Vse več ljudi izbere ta šport za svojo obliko vsakodnevnega gibanja, s katerim poskrbijo za dobro počutje, telesno kondicijo in sprostitev. Ponujamo nekaj nasvetov za izboljšanje tehnike plavanja.

    Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 21

    Arhiv: Izšli so Zdravi izzivi št. 21

    Ko omenjamo zdravo življenje, večinoma najprej pomislimo na zdravo hrano, predvsem ekološka, čim bolj naravna in neobdelana živila … Se zavedamo dejstva, da je tkanina, v katero se vsakodnevno (in nočno) ovijamo, močan dejavnik našega zdravja? Iz kakšnih materialov so narejena vaša oblačila, kako se v njih počutite, jih radi nosite?

    Arhiv: Ugotavljanje lastnosti zavarovanca po uradni dolžnosti od 1. aprila 2016 dalje

    Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije je začel s postopki ugotavljanja lastnosti zavarovanca za tiste osebe, ki svojega statusa v skladu z novelo zakona o pokojninskem in invalidskem zavarovanju (ZPIZ-2B) niso uskladile do 31. 3. 2016. Zavod bo tem osebam po uradni dolžnosti ugotovil lastnost zavarovanca od 1. aprila 2016 dalje, s tem pa je povezano tudi plačilo prispevkov za socialno varnost.

    Arhiv: 3. natečaj Mavrični pokal zdravja

    Arhiv: 3. natečaj Mavrični pokal zdravja

    Namen natečaja za izbor najboljših primerov promocije zdravja na delovnem mestu je ozaveščanje o pozitivnih rezultatih skrbi za zdravje. Z veseljem ugotavljamo, da se skrb za zdravje in dobro počutje na delovnem mestu v našem okolju vse bolj širi in vse več je podjetij, kjer ta postaja stalna praksa.

    Arhivi