Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


  Arhiv: 19. Kongres izvajalcev računovodskih storitev v besedi in sliki

  240 udeležencev se je zbralo na 19. Kongresu izvajalcev računovodskih storitev, ki je potekal 12. in 13. oktobra 2017 v Kongresnem centru Thermana Laško.

  Arhiv: Podelitev certifikatov Strokovni vodja računovodskega servisa 2017

  V okviru večernega dela 19. Kongresa izvajalcev računovodskih storitev je ZRS 12. 10. 2017 podelila 7 certifikatov ZRS osebam, ki so pridobili naziv "Strokovni vodja računovodskega servisa" od novembra 2016 dalje.

  Arhiv: Vabilo na brezplačni dogodek ob Svetovnemu dnevu duševnega zdravja »Duševno zdravje na delovnem mestu«

  Svetovni dan duševnega zdravja je letos 10. oktobra in namenjen duševnemu zdravju na delovnem mestu. Na delovnem mestu v povprečju preživimo najmanj 33,3 % dneva in 252 dni na leto. Zato je pomembno, da poskrbimo za svoje dobro počutje doma in v službi.

  Arhiv: Javno vabilo k opravljanju izpita za pridobitev strokovnega naziva certificirani knjigovodja (CK) in certificirani računovodja (CR)

  Odbor za poenotenje računovodske poklicne skupine vabi vse knjigovodje in računovodje, vpisane v register računovodske poklicne skupine, k opravljanju izpita za pridobitev strokovnega naziva certificirani knjigovodja (CK) in certificirani računovodja (CR) oz. k opravljanju preverjanja znanja knjigovodja/računovodja.

  Arhiv: Javni poziv k opravljanju izpita za pridobitev strokovnega naziva certificirani knjigovodja (CK) in certificirani računovodja (CR)

  Odbor za poenotenje računovodske poklicne skupine poziva vse knjigovodje in računovodje, vpisane v register računovodske poklicne skupine, k opravljanju izpita za pridobitev strokovnega naziva certificirani knjigovodja (CK) in certificirani računovodja (CR).

  Arhiv: Računovodje ne beremo samo zakonov! (Nacionalna kampanja Slovenija bere)

  Na letošnjem 10. Zboru članov ZRS bomo pod sloganom »Ne beremo samo zakonov!« slavnostno podpisali pristopno izjavo in tako kolektivno postali partner kampanje »Slovenija bere« ter prejeli potni list v deželo branja.

  Arhiv: Sklep o poenotenju nazivov v skupni naziv »Strokovni vodja računovodskega servisa«

  V septembru 2017 je Upravni odbor ZRS sprejel sklep o poenotenju nazivov »osebe, ki so pridobile Potrdilo o usposobljenosti za vodenje računovodskega servisa« pri GZS in »Strokovni vodja računovodskega servisa« pri ZRS, da se poenotita v skupni naziv »Strokovni vodja računovodskega servisa«.

  Arhiv: Poenotenje nazivov v skupni naziv »Strokovni vodja računovodskega servisa«

  V septembru 2017 je Upravni odbor ZRS sprejel sklep o poenotenju nazivov »osebe, ki so pridobile Potrdilo o usposobljenosti za vodenje računovodskega servisa« pri GZS in »Strokovni vodja računovodskega servisa« pri ZRS, da se poenotita v skupni naziv »Strokovni vodja računovodskega servisa«.

  Arhiv: Vabilo na konferenco ''Bomo pripravljeni na EU standard za eRačun?''

  Vabimo vas, da se udeležite konference ''Bomo pripravljeni na EU standard za eRačun?'', ki bo 22. septembra 2017, s pričetkom ob 8.30 in zaključkom ob 13.00 v dvorani A na Gospodarski zbornici Slovenije. Konferenca bo organizirana v okviru projekta ROSE - Readiness of Slovenian eInvoicing, ki je sofinanciran s strani EU in je namenjena vsem zavezancem za javno naročanje, IT podjetjem, ponudnikom ERP in e-poti ter izvajalcem računovodskih storitev.

  Arhiv: Zbiramo prednaročila za koledarje ZRS za leto 2018

  Uporabnega koledarja bodo veseli vaši sodelavci, stranke ali partnerji.

  Arhivi